8 amorów do street -u dirtu i fr

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

SPEED jezeli judytka nie da rady to splice czy otra tez nie. Wiec poco wyzucac kase w bloto. To tak jakbys chcial jezdzic drift autem i zmienil cienko cienko na seiczento.
Ssij pento
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

SPEED weź sobie odpuść te padliny, chyba ze nie przywiązujesz wagi do tego jak pracuje widelec

PS
moge zaproponować Ci MARZOCCHI Z1 DROPOFF w powalającym stanie napewno bedzie lepszy od tych wymienionych przez Ciebie.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

SPEED nie dostosuje sie do Twoich warónków i napisze tylk ozę jeżeli chodzi o street dirt i fr lekki to jak kupisz pike`a to bedzie fajnie.. bo: mieści sie jak zauważyłem w pewnym stopniu w granicach.. choć napisałeś ze na piaste nie masz kasy.. moze dozbieraj? kup raz a porządnie..bo w tych kategoriach zwykła oś 10 mm sie nie sprawdzi.. i lepiej QR krówa zagwarantuje Ci że amortyzator nie je.. bnie tak szybko.. moje zdanie.. nie kwestionować !!!
pozdr
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
SPEED
Kontakt:

Post autor: SPEED »

mam zaproponownego MARZOCCHI Z1 DROPOFF stan idealny za 700zł jak to chodzi ?? opyla sie kupic skok130mm
FFaaJJaa !!
Kontakt:

Post autor: FFaaJJaa !! »

no to dobra firma i mysle ze np w porownaniu do duro ktore ma tez 130 mm to raczej lepiej a 7 stow to chyba nie duzo jak za ten amor ale tak wogle to nie lepiej poszukac czegos wiekszego np 150 mm od razu sie lepiej jezdzi!!
AnArcHy ///!!!
ODPOWIEDZ