;0Digi pisze:ale jednej aukcji juz nie ma:P
A jednak zareagowali na mojego maila:)
z 2004 to moze jedynie damper.Bo przedani trojkat z gieta rura podsiodlowa tez nie.Sabak pisze:Wooooow! Ostro! kuurde ja go mam już kupować! A tu takich rzeczy sie doczytuje. Wahacz to wogule jest z innego roku niż 2004 bo ma piwoty. Nie sądze żeby był spawany... a co do dumpera to można wziąść pod uwage to, że jeśli rame kupujemy za 1600 to na serwis dumera można włożyć troche kasy.
co do wahacza to nie wiem o co chodzi, nie widze tam nic podjerznego - powiedz, w ktorym miejscu.Sabak pisze:hmmm... a co jest do zażucenia tej ramie w kategorii stanu? Bo ja nie moge sie jakoś dopatrzeć. No nie biorąc pod uwagę podejżenia o spawany wachacz.
"uj, uje sie nie kreskuje"Sabak pisze:oooohoooo! Ta nie mam co z pieniędzmi robić i będe kupował nowego! Panowie o czym my mówimy... 1600-2000zł a 5000zł to diametralna różnica. Kurde chce sie zdecydować na tego bullita, ale w sumie nie wiem na jakiej podstawie twierdzić iż rama jest z 2004roku. Ten koleś sam ją kupił w kanadzie także pewnie tam też tak była zapisana że z 2004. No ale powiecmy że z 2003... czy znaczna jest różnica. Pozatym za te pieniądze to i tak sie opłaca.
Skomentójcie to...
Ta odpowiedz to zarty ? Raczej standardowa opowiedz dystrubutora. Nie sprzeda ci wahacza jesli nie kupiles u dystrybutora.Sabak pisze:No spoko już pisałem. Moje pytanie brzmiało tak:
Czy jest możliwy zakup samego wachacza do ramy Santa Cruz Bullit (2004) romz. L. W których rocznikach bullit miał piwoty?
Patrzcie co mi odpisał:
Tak, jest możliwy ale wyłacznie dla posiadaczy ram którzy zakupili je w w legalnej sieci dystrybucyjnej w Europie. Co do piwotów to nie jestem w stanie na to odpowiedzieć, od rocznika 2002 ramy występowały wyłącznie w wersji disc only, być może jest to pierwsza
generacja Bullita z końca lat dziewiędziesiątych.
To jakieś żarty!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości