Problem ze srubka!!

ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

witam miałem ten sam problem co ten co zaczął temat, tyle ja to mialem w boxxerze w srubie od dolenj półki.ja zrobilem tak ze z tajniackich źródeł zdobyłem wybijak gniazd do imbusów ,wybiłem o jeden rozmiar większa dziure i odkręciłem większym imbusem,podkreslam wybijakiem specjalnie twardym, nierób tego imbusem bo zniszczysz. mysle ze w kazdym zakładzie mechanicznym lub jakims srubolandzie znajdziesz coś takiego aha i odradzam jakies sprawanie...szkoda mostka...naprawde lepiej zrób to bardziej humanitarnie.
Ride Agressive...Be Progressive...
ScorpionBHT
Kontakt:

Post autor: ScorpionBHT »

wiercenie to tez tak srednio mi sie widziw bo sruby sa dosc miekki ei jak ci zejdzie wiertło to sobie wjedziesz w diablousa....
Ride Agressive...Be Progressive...
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

Schodek sprobouj przyspawac imbus to sie przekonasz znawco.... tak sie nagrzeje, ze sie zaraz ukreci...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Schodek sprobouj przyspawac imbus to sie przekonasz znawco.... tak sie nagrzeje, ze sie zaraz ukreci...

A jednak odkręcić się da, ja w ten sposób odkręcałem śrubę od półki.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Gawin....mam dwa złomy ale zadbane :) Synku i czytaj dokładnie....bo poradziłem Ci jak problem rozwikłać !!!!
kondzik16....dzieciaku z aluminium to się puszki robi a nie klucze !!!

Pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ODPOWIEDZ