MX vs Atv Uleashed Online??????

szewczur
Kontakt:

Post autor: szewczur »

gra ktoś w to przez neta?? tzn. przez hamachi??
bo ja bylbym chętny:)
szewczur
Kontakt:

Post autor: szewczur »

up.
http://www.pinkbike.com/photo/4779648/
maciej76
Kontakt:

Post autor: maciej76 »

szczewior wal na gg 4247799
"po dość długiej nieobecności..."

http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
dd
Kontakt:

Mx vs Atv

Post autor: dd »

Elo sluchaj to proste flipa robisz tak najezdzasz na hope trzymając shift mozesz tez wcisnąć shift gdy juz bedziesz na hopie i wtedy trzymając ten caly shift wciskasz strzalke w gure a potem w dul ale szybko i jak chcesz to mozesz juz puscic shift ale ja zawsze trzymam bo ja wole kontrolowac skok wiesz wolniej szybciej mozesz tez dozucic kilka trikuw np nac nac czy can can albo supermana ja tam robie flipa z np. supermanem ale gdy juz zblizam sie do lodowania do wykrencam no hander i robie no hander landing czyli wiesz ladowanie bez tryzymanki ale nie wykrencaj no hander przy flipiegdy bedziesz głową w dul bo ci gosc wypadnie z motoru :)Pisac na gg chetnie pogram 10357282
dd
Kontakt:

Wooyek co ty pierdzielisz flipa z tauntem da sie wykrencic da sie tez z 36 zrobic mi to tam sie udaje 3 x backflip i 1080 to luzik ale bede prubowal cos wiecej
dd
Kontakt:

aha i jeszcze z ta 360 to jest tak samo jak z flipem tylke ze wciskacie strzalke w lewo a potem w prawo lub odwrotnie zalezy w ktura strone chcesz sie obkrencic ale z tą 360 jest tak ze bez shifta w locie to sie nie obejdzie musisz kontrolowac motor caly czas mozna tez wykrencic underflipa wlasnie przez przekrencenie motoru w czasie 360 MUSICIE TO WYCZUC mozna nawet zrobic taka 360 jak sie robi rowerem płasko ale nawet mozna tez z motorem tak zrobic ze najpierw robisz 366 a potem underflipa czu backflipa z ta 360 jest zabawa a co do zatrzymania rotacjito jest tak ze gdy zblizacie sie do lądowania to postarajcie sie motor jak najbardziej prosto a potem puszczacie shift i leciutenko :) ale to leciutenko zebyscie nie zlecieli z motoru prostujcie ridera
ODPOWIEDZ