Woodstock
-
- Kontakt:
jesli faktycznie jedzie jako pomoc techniczna to sie nie boj, oni sa odizolowani od bawiacych sie;) Poza tym jako pomoc nie najebie sie przeciez i nie zrobi zadnego glupstwa. od zaplecza woodstock jest zajebiscie zorganizowany i nic nie pozostawiaja przypadkowi.
wiem bo w zeszlym roku ulokowalismy sie przy wejsciu (zaraz pod siatka i bungee) i gadalem z ludzmi od ogranizacji ;)
wiem bo w zeszlym roku ulokowalismy sie przy wejsciu (zaraz pod siatka i bungee) i gadalem z ludzmi od ogranizacji ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
widzac to co sie tam dzieje, nasówa mi sie jedno pytanie do głowy.
"czemu osoby słuchajace takiej muzy pojada na taki syf, bawia sie fajnie...a potem sa wielce oburzeni i zdziwieni dlaczego sie mowi na nich brudasy."
w sumie ja to nie potrafie wytrzymac 4 dni bez mycia sie, i chodzenia w jednych majtkach, juz nie wspomnie o spaniu w namiocie ktory jest cały zażygany obsrany i obszczany.
no cóż...jak wolnosc to wolnosc....
"czemu osoby słuchajace takiej muzy pojada na taki syf, bawia sie fajnie...a potem sa wielce oburzeni i zdziwieni dlaczego sie mowi na nich brudasy."
w sumie ja to nie potrafie wytrzymac 4 dni bez mycia sie, i chodzenia w jednych majtkach, juz nie wspomnie o spaniu w namiocie ktory jest cały zażygany obsrany i obszczany.
no cóż...jak wolnosc to wolnosc....
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
-
- Kontakt:
tak tak yaco, owsrak za to płaci. idz rozpierdolić kilka wagonów3 a potem zanieś mu rachunek, a nóż widelec w nagrodę zaprosi cię na wino...
proszę nie ******* takich żeczy bo nikt nie jest na tyle głupi żeby płacic za coś co ktoś inny rozjebał i w dodatkuw takich ilościach, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile naprawa jednego takiego wagonu kosztuje...
poza tym owsrak to nie kulczyk i nie miałby pewnie kasy nawet na jedną szybę, a nawt gdyby miał to na 10000000% nie zapłaciłby ani grosza za kogoś kogo nie zna, poza tym jak na niego patrzę to rzygać mi się chce...
proszę nie ******* takich żeczy bo nikt nie jest na tyle głupi żeby płacic za coś co ktoś inny rozjebał i w dodatkuw takich ilościach, nawet nie zdajesz sobie sprawy ile naprawa jednego takiego wagonu kosztuje...
poza tym owsrak to nie kulczyk i nie miałby pewnie kasy nawet na jedną szybę, a nawt gdyby miał to na 10000000% nie zapłaciłby ani grosza za kogoś kogo nie zna, poza tym jak na niego patrzę to rzygać mi się chce...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ja tam na woodstock pojechac ie moglem :( praca, praca, praca!! ale za to codziennie sledzilem wszystkie wydarzenia. a jak sie podjaralem ja moja dziewczyne zobaczylem na focie w galerii ( jako pokojowy patrol). heh jak przyjedzie to zda mi relacje...pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
-
- Kontakt:
hehe dzisiaj z polewy nie moglem - jade na biku, a tam stoi 5 osob z pokojowego patrolu, na stopa z napisem "wroclaw"... nic by w tym smiesznego nie bylo, gdyby nie stali na wylocie na.... Szczecin :DDDDD az mi sie ich zal zrobilo, i ich "oswiecilem" :DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D