www.MyKomp.pl Pokaż co masz !!!

KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

bazmek zamiast laptopa to niech ojciec ci kupi słownik ortograficzny.

spizu i tak będzie klapa, mogę się założyć o wiadro wódki.
Mol
Kontakt:

Post autor: Mol »

KlocekLego
Klapa klapa a jak myslisz ile programow ktore kiedys studenci i nie tylko pisali po piwnicach i garazach dzisiaj ofiagaja gigantyczne ceny i firmy ktore ci ludzie zalozyli ( gadu-gadu, infobot, hp ) moze i ten pomysl odniesie sukces.
Ja zycze im jak najlepiej
KlocekLego
Kontakt:

Mol pisze:KlocekLego
Klapa klapa a jak myslisz ile programow ktore kiedys studenci i nie tylko pisali po piwnicach i garazach dzisiaj ofiagaja gigantyczne ceny i firmy ktore ci ludzie zalozyli ( gadu-gadu, infobot, hp ) moze i ten pomysl odniesie sukces.
Ja zycze im jak najlepiej
Podoba mi się twoje rozumowanie i argumentacja ale weź na poprawkę, że gdy gg, hp itp powstawały
były inne warunki biznesowe,technologiczne itp. ludzie byli spragnieni takich rozwiązań jak komunikator czy niezawodne komputery. Co do autora gg to jakimś wybitnym studentem to on nie był. Ja też im życzę jak najlepiej no ale jeśli mi ktoś pisze, że ma na stronie ikonkę rss'ów tylko po to, że ładnie wygląda... no to sorry. Autor mówi, że projekt nie jest gotowy w 100%. Nie chce kupować (ani tym bardziej używać) samochodu gotowego w 67%.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

KlocekLego pisze: Podoba mi się twoje rozumowanie i argumentacja ale weź na poprawkę, że gdy gg, hp itp powstawały
były inne warunki biznesowe,technologiczne itp...... bla bla bla
czepiasz się,
nikt Ci nie każe nic kupować, ani nie prosi Cię o opinię, co myślisz na temat tej stronki;] Może sie pochwal co studiujesz,ze tak dobrze się znasz na biznesie??:)I co w życiu już osiągnąłeś??;]
z tego co widzę to czepiasz się czegoś w każdym temacie, ale prawda jest taka,że Twoje zdanie mało kogo obchodzi;)

i nie wytykaj błędów ortograficznych, sam w temacie o marcokach na 2007 napisałeś:
"Nie ma juniora to do dupy i troszkę tandetnie niektore modele wyglondają"
WYGLONDAJĄ widzisz każdemu sie zdarza. Według Twojego prawidła powinienem Ci powiedzieć, "kup se słownik"
KlocekLego
Kontakt:

SeraaX pisze:
KlocekLego pisze: Podoba mi się twoje rozumowanie i argumentacja ale weź na poprawkę, że gdy gg, hp itp powstawały
były inne warunki biznesowe,technologiczne itp...... bla bla bla
czepiasz się,
nikt Ci nie każe nic kupować, ani nie prosi Cię o opinię, co myślisz na temat tej stronki;] Może sie pochwal co studiujesz,ze tak dobrze się znasz na biznesie??:)I co w życiu już osiągnąłeś??;]
z tego co widzę to czepiasz się czegoś w każdym temacie, ale prawda jest taka,że Twoje zdanie mało kogo obchodzi;)

i nie wytykaj błędów ortograficznych, sam w temacie o marcokach na 2007 napisałeś:
"Nie ma juniora to do dupy i troszkę tandetnie niektore modele wyglondają"
WYGLONDAJĄ widzisz każdemu sie zdarza. Według Twojego prawidła powinienem Ci powiedzieć, "kup se słownik"
Hehehe...
Co do marzocchi moja wypowiedz była całkowitą ironią tj. np. "A łindołsa ma oryginalngeo, photoszop, corela, ulead.. itd ?" w innym temacie ; ].
SeraaX
moderator
Kontakt:

taaa JASNE:)
spizu
Kontakt:

Post autor: spizu »

Do tomcraft, widzisz jednak ten siemens s65 posiada mozliwosc odtwarznia plikow mp3, ja sie srednio znam na telefonach ale wlasciciel twierdzi ze wystarczy odpowiedni soft wgrac i dziala wszystko cacy. Sprawdzilem to i faktycznie tak jest, wiec jednak nie ma co sie bulwersowac odrazu :) a sam widzisz ze do konca nie znasz tego co masz, po szczegoly odsylam na swoja strone. Jak napiszesz do goscia to napewno dokladnie Ci powie co i jak. http://mykomp.eclipse.com.pl/my,komp,st ... d,215.html
O rzeczach które kręcą światem: www.mykomp.pl
tomcraft
Kontakt:

Post autor: tomcraft »

zarejestrowałem się na tej stronie, lecz aby dodać komentarz musze dodać zdjęcie, a nie mam nic ciekawego do pokazania ;]....mam najnowszy soft i mp3 poprostu nie dizałaja i nie będą dziłać, a to dlatego że elektronika na to nie pozwala i żaden program tego nie naprawi ;) chiał bym sie mylić hyh. i żebym nie był gołoslowny:
http://forum.siemensinfo.pl/tematy63/x6 ... hlight=mp3
http://forum.siemensinfo.pl/tematy63/so ... hlight=mp3
http://forum.siemensinfo.pl/tematy63/s6 ... hlight=mp3
a tak na chłopski rozum, czy producent ukrywał by możliwość odtwarzania mp3?.....wątpie
KlocekLego
Kontakt:

Już odliczam dni do końca mykomp.pl
SeraaX
moderator
Kontakt:

i lata do matury jak sie domyślam:) hehe
KlocekLego
Kontakt:

SeraaX pisze:i lata do matury jak sie domyślam:) hehe
No nie bardzo się domyślasz..
spizu
Kontakt:

Post autor: spizu »

tomcraft a ja Ci powiem ze dziala, soft jest z rosyjsiej strony, wlasnie pracuje nad tym zeby bylo opisane co i jak dokladnie trzeba zrobic by dzialalo. Na telepolis tez wspominaja o tym sofcie. Co do komentarzy to zostanie to usuniete w najblizszym czasie, i bedzie mozna dodawac bez niczego. Kloceklego licz sobie co chcesz mam to w glebokim powazaniu. Pozdrawiam Cie serdecznie
O rzeczach które kręcą światem: www.mykomp.pl
tomcraft
Kontakt:

Post autor: tomcraft »

nie mogę się doczekać...
KlocekLego
Kontakt:

spizu Już założyłeś firmę? : ]
Godzina 16 - zdjęć 0...
ODPOWIEDZ