te racelite które zamówiłem rozmiar l mają całą długosc 47 cm( tak ktos na forum napisał) wiac jak mierze noge powinny byc ok...a tych motolite nie mopge znalezc w necie jak masz linka to daj...widziałem tylko moto..
Kto wie co jest z tym Epicentrum? W srode zlozylem zamowienia na 661 4x4, do dzis nie otrzymalem na meila zadnego potwierdzenia, na meile nie odpowiadaja, na gg away ze w niedziele beda :| Zarty jakies? Jak mi w 2-5 dni nie dojda(czyli do srody, nie liczac weekendu) do olewam ich i ide dalej szukac :/
to jak ktos chce to mowie juz gdzie sa. 4x4 rozmiar L maja w Plusie na Zamiany - Ursynow. Rozmiar M na nowowiejskiej na pietrze. Jezdzilem po sklepach i tylko tam byly.
ja mialem okazje jezdzic na 4x4 i doszedlem do wniosku ze to sa poprostu grzejniki. w chwili obecnej jezdze w race lite i uwazam ze sa zajebiste. fajnie wygladaja, dobrze chronia noge i co najwazniejsze nie jest w nic tak goraco jak w 4x4. tak wiec jesli macie wybierac pomiedzy 4x4 a race lite to polecam te drugie :)
w race lite nie czuc ze sie noga poci, nawet jak zie zdejmie nie czuc ze sie spociła...fajne są tylko sztywne na początku i sie z kolana zsuwają, to na kolano mogło by byc wieksze ale ogólnie ok...mnie z przesyłka ze epicentrum wyniosły 145 zł:)