merida umf dirt fun
tia... mocniejsza i lepsza od dragów i dartmoorów... może od pitbulli też?? jak szaleć to szaleć
a na serio: co najwyżej lepsza od pointa, bo od ballistica już raczej nie.
i właśnie na dragu zrobisz 2m drop (baa nawet na bopie to mi sie udawało i sie nie polamał, ale to już inna sprawa) i nie tylko, rama używana ostro w fr, a ty wyskakujesz,że "dirt fun lepszy"
Ta ramka to typowy funbike, nie 4x, nie street.
Niby wszystko sie da, ale znacznie blizej jej do bopa niz do draga. W sumie to taki powzmacniany bop.
a na serio: co najwyżej lepsza od pointa, bo od ballistica już raczej nie.
i właśnie na dragu zrobisz 2m drop (baa nawet na bopie to mi sie udawało i sie nie polamał, ale to już inna sprawa) i nie tylko, rama używana ostro w fr, a ty wyskakujesz,że "dirt fun lepszy"
Ta ramka to typowy funbike, nie 4x, nie street.
Niby wszystko sie da, ale znacznie blizej jej do bopa niz do draga. W sumie to taki powzmacniany bop.
jeśli chcecie sie do wiedzieć o wytzrymałosci tej ramki to muwie wam że jest zarąbiście mmocna ja ją mam dwa tygodnie ale mój kuzyn na niej skacze i jeździ w dh i nic sięniedzieje jest to super rama i waży 1,90kg wieć jeśli macie zamiaer kupowaćbopa iguane czy tego typu rame lepiej kupcie umf dirt fun