Moge??

Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Nie no troche umiem ale skura czy jak mu tam ma jakąś specjalną maszyne do wycinania, a pozatym sama folia może schodzić trzeba by to jeszcze jakoś zabezpieczyć :)

No faktycznie może to nie wyjsc najlepiej :-\ ale nie znajde kogoś kto mi to zrobi w miare tanio to lepsze naklejki niż nic :)
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

ta maszyna to ploter, ale on wycina skomplikowane wzory, a nie łaty.

Walnij se ramkę jedynką, a potem jakąś czarną farbę na pędzel i ją pochlap :)

co do malowania aerografem, tomyślę, że nie warto kombinować, bo zabulisz ze 300zł.
najlepiej pomaluj gdzieś ramkę na biało, a potem w jakimś sklepie modelarskim kup pędzelek 1 albo 2(rozmiary) i śmigaj po ramce.
po pierwsze efekt będzie miodzio, a po drugie ta satysfakcja z własnej pracy:)
pamiętaj malu cienką warstewką farby.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

moze te rady ja tez wykorzystam. niechto tylko wroce :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

rózowy z naklejka "BARBIE" <=== ziomek w szklarskiej mial takiego :P pilem z nim bro :P hehe
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

ten pomysl to jest tak neisamowicie oryginalny, ze jak na niego sam wpadlem dawno temu, to wkrotce znalazlem zdjecie takiego roweru w necie.

tyle, ze gosc w ogole zaszalal i obszyl rower laciata tkanina.

ciekawe zreszta, ze pytacie sie o takie bzdety, a wiekszosc osob nie ma nic przeciwko np. plotowaniu naklejek ze znakami garficznym roznych firm ktore to znaki sa objete ochrona praw autorskich

POLSKA PARANOJA
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

a tak w ogole co do samej technologi wykonania lat to polecam nastepujacy sposb:

malujemy rame na bialo, a pozniej wyzynarka wycinamy w niej dzuiry w ksztalcie lat. niekt wtedy sie nie przypierdoli, ze laty to jakis badziwne naklejki.

mam nadzieje, ze wam posunalem pomysl na rozwiazanie tego "fascynujacego" problemu
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

heh no u nas juz jest jeden Łaciatek;] czarna ramka w białe łatki:p zrobi sie naklejke z boku jakaś fajna ibedzie git niedługo podrzuce fotki;]
www.ROMED.pl lamusy!
Remagen
Kontakt:

Post autor: Remagen »

Ja zrobiłem aerografem napisy na swoim poincie. Najpierw humbrolem a potem na to utwardzacz. Wyszło całkiem ciekawie. Kto chce zobaczyć zdjęcia niech pisze na dikmp@poczta.onet.pl
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

No ale nie rozumiem problemu, przeciez nie latwiej jest sie spytac ludzi majacych rower w moro? Sam we Wrocku widzialem takich...
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
ODPOWIEDZ