Moge??
ta maszyna to ploter, ale on wycina skomplikowane wzory, a nie łaty.
Walnij se ramkę jedynką, a potem jakąś czarną farbę na pędzel i ją pochlap :)
co do malowania aerografem, tomyślę, że nie warto kombinować, bo zabulisz ze 300zł.
najlepiej pomaluj gdzieś ramkę na biało, a potem w jakimś sklepie modelarskim kup pędzelek 1 albo 2(rozmiary) i śmigaj po ramce.
po pierwsze efekt będzie miodzio, a po drugie ta satysfakcja z własnej pracy:)
pamiętaj malu cienką warstewką farby.
Walnij se ramkę jedynką, a potem jakąś czarną farbę na pędzel i ją pochlap :)
co do malowania aerografem, tomyślę, że nie warto kombinować, bo zabulisz ze 300zł.
najlepiej pomaluj gdzieś ramkę na biało, a potem w jakimś sklepie modelarskim kup pędzelek 1 albo 2(rozmiary) i śmigaj po ramce.
po pierwsze efekt będzie miodzio, a po drugie ta satysfakcja z własnej pracy:)
pamiętaj malu cienką warstewką farby.
ten pomysl to jest tak neisamowicie oryginalny, ze jak na niego sam wpadlem dawno temu, to wkrotce znalazlem zdjecie takiego roweru w necie.
tyle, ze gosc w ogole zaszalal i obszyl rower laciata tkanina.
ciekawe zreszta, ze pytacie sie o takie bzdety, a wiekszosc osob nie ma nic przeciwko np. plotowaniu naklejek ze znakami garficznym roznych firm ktore to znaki sa objete ochrona praw autorskich
POLSKA PARANOJA
tyle, ze gosc w ogole zaszalal i obszyl rower laciata tkanina.
ciekawe zreszta, ze pytacie sie o takie bzdety, a wiekszosc osob nie ma nic przeciwko np. plotowaniu naklejek ze znakami garficznym roznych firm ktore to znaki sa objete ochrona praw autorskich
POLSKA PARANOJA
a tak w ogole co do samej technologi wykonania lat to polecam nastepujacy sposb:
malujemy rame na bialo, a pozniej wyzynarka wycinamy w niej dzuiry w ksztalcie lat. niekt wtedy sie nie przypierdoli, ze laty to jakis badziwne naklejki.
mam nadzieje, ze wam posunalem pomysl na rozwiazanie tego "fascynujacego" problemu
malujemy rame na bialo, a pozniej wyzynarka wycinamy w niej dzuiry w ksztalcie lat. niekt wtedy sie nie przypierdoli, ze laty to jakis badziwne naklejki.
mam nadzieje, ze wam posunalem pomysl na rozwiazanie tego "fascynujacego" problemu
Ja zrobiłem aerografem napisy na swoim poincie. Najpierw humbrolem a potem na to utwardzacz. Wyszło całkiem ciekawie. Kto chce zobaczyć zdjęcia niech pisze na dikmp@poczta.onet.pl
-
- Kontakt: