kona vs. author

spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

Jakbys byl zainteresowany to w polowie lutego bede miec p.3 long granatowa do pchniecia w niezłym stanie :D za 500( jakby co to na priv)

.A z tych dwoch to Author..bo lzejszy i tez wytrzymaly...tylko bron boze starsza wersje ze sterami zintegrowanymi
szczeniak095
Kontakt:

Post autor: szczeniak095 »

Moze wez sobie kone chred albo kone scarp kumpel ma kone shred i jest bardzo zadowolony:p
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Pitbulla !!!!!!!!, do kony nigdy nie mailem zaufania. Aganga mialem i polecam do dirtu i dualu tez bo bardzo zwrotna do w fr dlugo glowka nie wytrzyma.
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

ja mam aganga pm i jest bardzo zadowolony, kony sa mulaste troche do streetu wiec jak dla mnie zdecydowanie author.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
mmorswin krk
Kontakt:

Post autor: mmorswin krk »

no bardzo fajnie piszecie mu ze fajna kona to czemu sami sprzedajecie a macie teraz bitcha albo pussy;] ja bym poczekał na ta p3:PPa jak nie to a ganga
http://mmorswin.pinkbike.com/
dawid1991
Kontakt:

Post autor: dawid1991 »

oczywiście że KONA !!! :D

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET !!!

http://www.zielonymail.com/pages/index. ... d=dhziomeq
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

agang

chociaz i tak lepiej mi sie jezdzilo na pitbullu
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

agan z tych 2, a jak nie to nsa jakiegos szukaj badz pitbulla dobrze spisuje sie w fr lajtownym
Lulas
Kontakt:

Post autor: Lulas »

wfl pisze:Zastanów się jeszcze nad UMF Dirt Funem .
Krótka, zwrotna, leciutka (1855 +/-5 gram 14,5 calowa)
Filip666 pisze: Umf wypasiona rama! Na początek jest naprawde idealna... Jak wyczujesz ją tak że będziesz baniaczył pod świadomie to można kupić coś dłuższego. Meride można kupować używaną bo zawsze uznają gwarancie! Używke wyrwiesz za jakieś 250zł.
chyba żartujecie;]

Ja mam złą opinie o tej ramie.Wcale nie jest taka zwrotna i ogólnie mi sie na niej fatalnie jeżdziło i nigdy bym jej nie kupił.Ale to jest moje zdanie innym moze ta rama pasowac.;]

filipsonziomjeśli chodzi o te 2 ramy to brałbym a-ganga>
A może uda ci sie dorwac pussy albo bicha używke oczywiście za ta cene??i wtedu mógłbyś byc spokojny że da radę:))
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

v_andal155 pisze: Ja mam złą opinie o tej ramie.Wcale nie jest taka zwrotna i ogólnie mi sie na niej fatalnie jeżdziło i nigdy bym jej nie kupił.Ale to jest moje zdanie innym moze ta rama pasowac.;]
Ja mam podobne zdanie. Zaczynałem na tej ramie i nikomu początkującemu jej nie polecam. Nie mając doświadczenia kąty tej ramy będą mocno przeszkadzać. Na dodatek górna rura jest na tyl krótka, że łatwo uderzyć kolanami o kierownicę.

filipsonziom
Zdecydowanie a-gang p.m. Przyjemna rama z bardzo fajną geometrią. Na Konie też da się pojeździć, ale Author jest po prostu lepszy. Mi jego geo dużo bardziej odpowiada niż wszystkich "Kon".
ODPOWIEDZ