Prison Break - Linki
-
- Kontakt:
www.no-1.pl w dziale seriale juz w kazdy poniedizalek w nocy jest kazdy kolejny odcinek.
klikasz na free a pozniej wpisujesz podany kod. I sciagasz.
Sciagasz to do jednego folderu-wszystkie 4 linki i otwierasz obojetnie ktory. Klikasz wypakuj i on wypakowuje.
Jak masz neo to bardzo latwo mozna minac kolejki na rapidzie. Rozlanczasz sie i lanczysz od nowa i juz mozesz nastepny plik sciagac.
klikasz na free a pozniej wpisujesz podany kod. I sciagasz.
Sciagasz to do jednego folderu-wszystkie 4 linki i otwierasz obojetnie ktory. Klikasz wypakuj i on wypakowuje.
Jak masz neo to bardzo latwo mozna minac kolejki na rapidzie. Rozlanczasz sie i lanczysz od nowa i juz mozesz nastepny plik sciagac.
-
- Kontakt:
siema ja prisona ogladalem juz rok temu jak bylem w Angli,jest wypasik straszny.
i
Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.
i
Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
i tak go machone zabił wiec zadna róznica a jesli chcecie sciągnąc prisona badz inne seriale zapraszam na http://www.tvshows.yoyo.pl
najlepsza strona z serialami pod słoncem :)
najlepsza strona z serialami pod słoncem :)
-
- Kontakt:
"Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia."
:O
W moje urodziny...
:O
W moje urodziny...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jestem swiezo po pierwszym sezonie i serial mnie zadziwił - nie myslalem ze cos bedzie potrafilo tak mocno przykuc mnie do monitora. serial naprawde super, i nie tylko jak ktos mowil pierwsze 13 odcinkow - mi sie najbardziej podobal 21 - ogladalem na stojąco :D teraz druga seria, mam nadzieje ze jest rownie dobra jak pierwsza :>
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
druga seria jest gorsza... chociaż nie znaczy to, że jest zła i nieciekawa. Ja jestem po 16 odcinku drugiej serii - jeden z lepszy a na pewno najlepszy po dwumiesięcznej przerwie od listopada do stycznia ( po 13odc była przerwa... )
Chociaż jak teraz oglądam na Polsacie to da się wyłapać nielogiczności pewne:
- największą bzdurą jest telefon... dzwonią sobie z niego, gadają o czym chcą i w ogóle.
- druga sprawa - czy on musiał sobie tatuować nazwę umywalki i śruby, geniealny umysł a nie spamiętałby tego?
A i nie wiem jak ludzie wytrzymają w Polsacie pomiędzy 6 a 7 odcinkiem :)
Chociaż jak teraz oglądam na Polsacie to da się wyłapać nielogiczności pewne:
- największą bzdurą jest telefon... dzwonią sobie z niego, gadają o czym chcą i w ogóle.
- druga sprawa - czy on musiał sobie tatuować nazwę umywalki i śruby, geniealny umysł a nie spamiętałby tego?
A i nie wiem jak ludzie wytrzymają w Polsacie pomiędzy 6 a 7 odcinkiem :)
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
-
- Kontakt: