pike 409,czysie nada
blepike jest zajebistym amorkiem-lekki,w miare tani,prosty w regulacji i fajnie pracujacy (kwestia gustu)!rozwazam mozliwosc kupienia go w miejsce shermana firefly'a ktorego wlasnie sprzedalem.i to bynajmniej nie z powodow finansowych-wacham sie miedzy pikiem (454) z1 rc2 eta (to jubileuszowe,pomaranczowe),ew 66sl,z1fr sl....
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
owszem ze pike 409 na poczatek jest w tej kasie najlepszym rozwiazanie,, ja tylko mowie co slyszalem i nie mowilem tego z pelnym przekonaniem poprzedzilem slowem podobniez, jak sie nie umie czytac to takie sa skutki...:|:|;|;| a sprzedaje, poniewaz zmieniam na dwupolke!!
Z Wami ludzie wogole sie nie da gadac!:| doslownie jak wiesniaki :|
ty napiszesz ze podob nie a ktos inny poda dalej i powiem ze na pewno... tak czy owak ploty puszczasz a pozniej ludzie glupoty gadaja poprostuhiman pisze:owszem ze pike 409 na poczatek jest w tej kasie najlepszym rozwiazanie,, ja tylko mowie co slyszalem i nie mowilem tego z pelnym przekonaniem poprzedzilem slowem podobniez, jak sie nie umie czytac to takie sa skutki...:|:|;|;| a sprzedaje, poniewaz zmieniam na dwupolke!!
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Z tym, że to OEM-y to jakoś nie jestem pewnien do końca tego co piszecie, bo na własne oczy widzialem 409 w normalnych pudłach. Według mnie poprostu Harfa ich nie oferowała! Bo idąc tym tropem, wszytskie modele RS-a te najniższe jak Tora 302, Reba SL, revelation 409 nie powinne być dostępne a były. Zresztą zobaczcie sobie np na chainreactioncycle.com, jak pokaże mi który paluchem gdzie na stronie RS-a napisane, że to OEM to uwieże.
Himan jeśli chodzi o wnętrznośći to ejst to samo co w wyzszych. 454 jak już ktoś pisał ma alu sterówke i pustą w środku korone co sprawia, że jest sztywniejszy!
A co do tego, że 409 to OEM, to już piszę mail do europejskiego działu SRAM-a zobaczymy co odpiszą!
Himan jeśli chodzi o wnętrznośći to ejst to samo co w wyzszych. 454 jak już ktoś pisał ma alu sterówke i pustą w środku korone co sprawia, że jest sztywniejszy!
A co do tego, że 409 to OEM, to już piszę mail do europejskiego działu SRAM-a zobaczymy co odpiszą!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no pike jest do sztywniaka chyba najlepszych widelcem wielouzywkowym ! :D
a co do 409 to chyba na 07 http://www.sram.com/en/rockshox/allmountain/pike/ juz zrobili wersje normalna do katalogu i sprzedarzy..
a co do 409 to chyba na 07 http://www.sram.com/en/rockshox/allmountain/pike/ juz zrobili wersje normalna do katalogu i sprzedarzy..