skocznie

Filip
Kontakt:

skocznie

Post autor: Filip »

Niestety zadaleko
gg 5431751
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ej jestem załamany poziomem tych wszystkich postów- no teksty typu0 jak zrobić skoczni, jak skakac, albo inne dotyczące takich banałów. No ludzie jak już piszecie to piszcie szczegółowo , albo pomyślcie coś oryginalnego- poza tym jestesmy forum TRIAL DUAL DH FR STREET itp więc zaczynają mnie wkurzac pytania w stylu jak założyc bagażnik albo siodełko dla dziecka- bo niektóre sa do tego bardzo zbliżone;)
Filip
Kontakt:

skocznie

[quote="mikael"]ej jestem załamany poziomem tych wszystkich postów- no teksty typu0 jak zrobić skoczni, jak skakac, albo inne dotyczące takich banałów. No ludzie jak już piszecie to piszcie szczegółowo , albo pomyślcie coś oryginalnego- poza tym jestesmy forum TRIAL DUAL DH FR STREET itp więc zaczynają mnie wkurzac pytania w stylu jak założyc bagażnik albo siodełko dla dziecka- bo niektóre sa do tego bardzo zbliżone;)[/quote]

Niewiem czy zauwarzyłeś ze jest to dział Dla początkujących
gg 5431751
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Mikael...Skoro jestes taki madry to po diabła wchodzisz do działu dla poczatkujacych? To zostało stworzone własnie dla tych co nie wiedza ze skocznia nazywa sie hopa albo ze takie cos co wybija pionowo w gore to dirt... Człowieku nie wypowiadaj sie jezeli nie chcesz powiedziec czegos adekwatnego do tematu!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
chainn
Kontakt:

Post autor: chainn »

jedyne co mozesz zroic to chwycic za lopate i zrobicc jak skoczysz to zobacz co jst zle i popraw
pamietajcie!!!!! : płynność ruchwów, płynność ruchów :)
Filip
Kontakt:

skocznie

dzieki wam wszystkim za pomoc juz ja zroiłem i jest fajnie dzięki
gg 5431751
ODPOWIEDZ