Maciek Jodko
piotrex nie rozgadujmy sie juz, co mysle juz napisalem i wystarczy.
tak czy inaczej zgadzam sie z tobą a pozerow mam gdzies, tak jak i ty- dopóki sie nie wymądrzają.
Pozatym napisałem już ze jak ktos jest utalentowany to wazny jest dla niego wklad finansowy bo dzieki temu moze sie realizować.
Choćby poto są stypendia dla zdolnych uczniów.
tak czy inaczej zgadzam sie z tobą a pozerow mam gdzies, tak jak i ty- dopóki sie nie wymądrzają.
Pozatym napisałem już ze jak ktos jest utalentowany to wazny jest dla niego wklad finansowy bo dzieki temu moze sie realizować.
Choćby poto są stypendia dla zdolnych uczniów.
Ajz
nie wiem masz jakieś kompleksy związane z własną osobą, że mnie się czepiasz? To że zacząłeś w jakiś sposób kwestionować talent danej osoby swiadczy o Twoim małym pojęciu o tym sporcie. Sprzęt to dużo ale podstawa to umiejętności i talent, więc lepiej sie uspokój i spróbuj pojąć na czym to polega.
nie wiem masz jakieś kompleksy związane z własną osobą, że mnie się czepiasz? To że zacząłeś w jakiś sposób kwestionować talent danej osoby swiadczy o Twoim małym pojęciu o tym sporcie. Sprzęt to dużo ale podstawa to umiejętności i talent, więc lepiej sie uspokój i spróbuj pojąć na czym to polega.
team www.CYKLOTUR.com
kur*wa mać jakie to jest zje*bane forum to sie po prostu w pale nie mieści
wystarczy napisać coś dłuższego i bardziej skomplikowanego niż 2 linijki i już stado geniuszy nie rozumie o czym sie mówi.
a jak sie nie rozumie, to sie tępy mózg zawiesza i włącza najprostsza funkcja: zjechanie osoby wypowiadającej się w zbyt skomplikowany sposób.
kur*wa to jest dopiero żal.dhz
ja pier*dole po prostu szkoda słów, narazie
thomas naucz sie czytać ze zrozumieniem, to sie na prawdę przydaje- gdybyś posiadał tą umiejętność z pewnością nie pisałbyś takich bzdur że niby kwestionuje jego talent, poza tym to nie ja się uczepiłem Twojej osoby tylko Ty nazwałeś moje wypowiedzi głupotami. Przyzwyczaiłem się już ze na DHZ taka postawa jak Twoja jest po prostu modna.
wystarczy napisać coś dłuższego i bardziej skomplikowanego niż 2 linijki i już stado geniuszy nie rozumie o czym sie mówi.
a jak sie nie rozumie, to sie tępy mózg zawiesza i włącza najprostsza funkcja: zjechanie osoby wypowiadającej się w zbyt skomplikowany sposób.
kur*wa to jest dopiero żal.dhz
ja pier*dole po prostu szkoda słów, narazie
thomas naucz sie czytać ze zrozumieniem, to sie na prawdę przydaje- gdybyś posiadał tą umiejętność z pewnością nie pisałbyś takich bzdur że niby kwestionuje jego talent, poza tym to nie ja się uczepiłem Twojej osoby tylko Ty nazwałeś moje wypowiedzi głupotami. Przyzwyczaiłem się już ze na DHZ taka postawa jak Twoja jest po prostu modna.
Ajz pisze:wystarczy napisać coś dłuższego i bardziej skomplikowanego niż 2 linijki i już stado geniuszy nie rozumie o czym sie mówi.
to mi się podoba i zgadzam się z tym w 100%
poprostu jak coś jest długiego...chodzi mi oczywiście o tekst to zauważyłem że większej ilości ludzi nie chce się tego czytać.....tylko wyrwą jakieś słowo z kontekstu i już myślą że wszystko wiedzą co było w danym poście
-
- Kontakt:
Joda jest baardzo wporzadku, za przyklad podam ze kiedys na zawodach uwalilem rpzerzutke i Joda mi porzyczyl jakas swoja. Wg mnie teksty ze slawa mu odbila nie sa na miejscu poniewaz wg mnie tak nie jest a poza tym z tego co slyszalem od jego kumpli ze Joda naprawde ciezko pracuje na swoje miejsca w czolowce.
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888