Oświadczenie woli...

BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

normalnie pochowyanym?? i tak Cie robale wpieprza.... ja bym tam oddał mi to lotto co mi zrobia po smierci;]
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

2II2 pisze:pamietam ze kiedys lubie którzy chcą oddać swoje narządy tatuowali sie na ramieniu. to było o wiele bardziej przemyślane

to funkcjonuje nadal, jeśli chcesz mieć taki tatoo, to musisz wytatuować sobie "martwą ósemkę" :p - znak nieskończoności na prawym ramieniu. :)
XBizkit
Kontakt:

Post autor: XBizkit »

Ja jestem niewierzący, ale domyślam się, że religia nie ma tu nic do rzeczy.[/quote]

hmmm niektórym religia zabrania. Ja sam prawdopodobnie dam się pokroić ( ile ze mnie zostanie w chwili ostaniego spotkania np z drzewem to już tylko Bóg wie) a póżniej kremacja.
Ciało nie ważne jest ale pamięc po człowieku.
Znów ten smak piachu... ech Wiosna!!
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Mi to sie kojarzy z pisaniem testamentu. Po smierci moga mnie nawet przerobic na betonowy azbest z bakelitu ale troche niewygodnie byloby mi nosic w portfelu kwitek informujacy o tym co maja ze mna zrobic po smierci.
www.trialshop.pl
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Inursek w tym ze bez Twojej zgodny nie moga Ci pobrac organow.A jak Ci nie pobiora to np Twoja dziewczyna moze umrzec.Niezbyt fajna wizja.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
ODPOWIEDZ