Bierz Truvativ-a. Mam ten napinacz od ponad roku, a łańcuch spadł mi hmmm.... dwa razy. Raz przez złe ustawienie klatki, drugi raz przez poluzowanie supportu i przesunięcie się całego napinacza, poza tym zero problemów. Napinacz jest cichy i świetnie spełnia swoje zadanie.
Co do shiftguide to nie wiem gdzie MLYNoBIKER dopatrzył się tam klatki. Jest to napinacz do którego prawidłowego działania potrzebna jest przednia przerzutka.
Co do socho to znajomy miał ten napinacz i wiecznie były problemy. Co chwilę się rozregulowywał, buczało to niemiłosiernie i "design-em" nie grzeszyło.
e tam design i wage mozna sobie zrobic samemu za pomoca wiertarki i jakiejś fajnej farbki i pomysłu:) ja tak włąsni ebede robi zeby to troche odchudzić jesli kogoś interesowały by efekty to najpózniej jutro moge zapodać fotke
zawiasbartek wierceniem tego nie odchudzisz. Gwarantuje ci, że zejdziesz max kilka gramów a to jest zupełnie nie opłacalne jeśli chodzi ci tylko o odchudzanie a nie o poprawe wyglądu.
nie wiem jak teraz ale 2 socho na których jeździłem juz nie istnieją , straznie były miękkie i rozkręcały sie kółeczka itd. szkoda kasy, no chyba że coś sie zmieniło....
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny