xxxxxx pisze:Heh... Kupowalem od nich rame i itp , za kazdym razem odbierali... Tzn troche dlugo szukaja sluchawki :p ale odbierali... I paczke kurierem odrazu nastepnego dnia wyslali... Moze mialem fart ;>
słuchawki szukają bardzo długo....fakt, trzeba mieć cierpliwość i dużo szczęścia bo albo zajęte albo nikt nie odbiera.
Może w Wigwam'ie mają centralkę na kable co się wpinało w gniazga tzw. dydol do dziury.
A tak na poważnie to powinni usprawnić obsługę, bo wygląda na to, że mają klienta w D...e.
Wracając do tego sklepu na słowacji dostałem od nich maila :
Dobry den
nahradne diely do vidlic nemame skladom.
Prajem pekny den
Fedorocko
SPAIZ
BARDEJOV
Napisałem im po niemiecku i angielsku a oni mi jak widac zapodali po slowacku :) Ktoś może przetłumaczyć ??? Bo narazie sie domyślam tylko tyle, że nie maja tego na składzie...Ale brawo dla nich odpisali po 2 dniach, nie to co wigwam :)
co ty gadasz typie:
1: tel do wigwam 22 6442902 i żaden inny
2: sklep działa 11-19, sobota 10-14
3: do dziś mieli majówke
4: kurfa ciężko im znaleść słuchawke żebyś widział jaki mają zapierdol i jak czasem zadzowni klieny i gadają pół godziny i słuchaj jak klient marudzi, że tamto jest 1g lżejsze. Do tego klienci w sklepie których jest często w pytke dużo.\Dzwoń tak do 12 albo przed 16 do się dodzwonisz!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
bikerman
Dzień dobry
Niestety na magazynie nie mamy tej części
Życzymy pięknego dnia:P
P.S.Czeskiego i Słowackiego nie trzeba się uczyć, wystarczy być yntelygentnym:D
PS2 "diely do vidlic" to golenie dolne, ale nie pasowały do tłumaczenia :P
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
Naprawde z tym PLUS'em (sklep i dystrybutor Manitou - Wigwam) bywa różnie.
Mają nawał roboty, mały sklep, mało sensownych pracowników. Ale mimo wszystko jak na mój gust dają rade ;)
I zawsze można się dogadać, natmiast potrafią sobie zrobić wolne w najmniej oczekiwanych momentach... Tak jak w zeszłym roku gdzie całe Manitou w Polsce przyblokowane było gdzieś przez około miesiąc
Witam
Mieli długi weekend. Osobiście sie do nich dodzwoniłem odrazu, porozmawiałem z serwisem i odsyłam amora.
Info: Czas naprawy około 6 dni roboczych gdyż mają dużo roboty.