Rama 9 kg
raczej nie...Lisek-Tm pisze:Mily J-no widzialem ten rower na groober dh w myslenicach :)
bzdura, moj bike wazy jakies 26/27kg i jest zajebiscie - szczerze to nawet nie chce go odchudzac bo swietnie sie prowadzi(na ziemi i w powietrzu), a pozatym wiem za jka przy predkosci 60km wjade na szlak z kamieniami wielkosci telewizorow to nie beda w stanie wybic mnie z toru jazdy, poprostu taki rower przejezdza po wszystkim i to jest piekne:)Mily J-no pisze:Im mniej tym lepiej ale 25 kg to porażka./
to jest rama kumpla, ale postaram sie wypowiedziec obiektywnie...
ramka jest ciezka, wazy srednio o 3/4kg wiecej niz inne -firmowe- ramki d o katowania, i napewno nie jest dla kazdego - jka wazysz 50/60kg to moezes sobie z nia nie poracdzic a wtedu zero "funu" z jazdy. Oczywistym jest tez ze mozna zapomniec o podjazdach, czesaniu wypasnych trikow na hopach itd... ale co z tego? on chce za nia 400zl! ramka jest zajebiscie mocna, zostala stworzona z mysla o katowaniu, bdb sztywnosc, 4 lozyska maszynowe, ramka ze stali wiec nawet jesli jej cos zrobisz to spawasz za grosze i smigasz tak jakby sie nic nie stalo. Ja wazac 75kg spokojnie dawalem sobie rade z jego rowerem podczas jazdy, jedynie wprowadzanie baja na haldy dawalo mi w dupe;p
krotko mowiac jesli chcesz zlozyc mocnego fulla do mocnego zjazdu(niechodz mi o racing ofkors;) i do FR a nie masz 2/3k w gotowce to polecam.
edit:
dnm 180 to kawal amorka dobrze siadze do tej ramki.
pozdr
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
jasne teraz kazdy powie ze 9kg to nic takiego , do czasu az wsiadzie na to...jak ktos ma pare w lapie i nogach to pol biedy ale te 14-stki z naszego forum beda kwiczec i plakac
jak faktycznie lubisz doryp etc sadzic i masz w dupie wage , a rama nie ma zruchanej geo to za ta kase dobry wybor
jak faktycznie lubisz doryp etc sadzic i masz w dupie wage , a rama nie ma zruchanej geo to za ta kase dobry wybor
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokladnie, jak kumpel projektowal ramke to mial w glowie zajawke na dragstra dh, wlasciwie to dalej ma tylko ta cena...MaxDamageDA pisze:Fajna fajna ^^ Przod jak dragster dh
dzieki, szkoda tylko ze ludzi ktorzy potrafia docenic taki sprzet jest coraz mniej, a era big bikes za nami juz od dawna... ale jak juz chyba kiedys pisalem tu na forum, jest jeden plus takiej sytuacji - ludzie sprzedaja naprawde kapitalne/kultowe czesci po cenach o ktorych kilka lat temu mozna bylo tylko snic.MaxDamageDA pisze:Alek respekt - sa jeszcze ludzie z normalnym bajami na forum!
Sam miod!
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/