Sztywny wideł HELP!!!!!!!!

kornelk
Kontakt:

Post autor: kornelk »

Znowu widzę wzmiankę o Romedzie. Skoro jest zły to może jakieś konkrety. Zdjęcia np. były by dobre. Ostatnio prosiłem o takowe ale jakoś nie dostałem. Panowie, który może jakieś fotki przesłać?
kolega miał romeda ... i go pokrzywił dosc szybko... lepiej chyba darmoora lub treka
________
i jeszcze pytanko? pogiął i co dostał wysłał na gwarę? A jak tak to uznali ?
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

to jest wlasnie urok mtb, ze nie ma sztywnych widelcow ktore by wytrzymaly cos dluzej, przynajmniej teraz w polsce nic nie mozna kupic.
kup se bmxa bedziesz mial pelno widelcow do wyboru z dozywotnia gwarancja !! :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
greenman
Kontakt:

Post autor: greenman »

kornelk miał go.. przez 4 miesice.. zaczał sie krzywic na sterówce... w miedzy czasie kupił pike i sprzedał romeda...
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
kornelk
Kontakt:

Post autor: kornelk »

Czyli sprzedał komuś uszkodzony widelec zamiast wysłać na gwarę? A ma jakieś zdjęcia? I jeszcze jedno pytanie: na nowym Romedzie ktoś śmigał?
opu
Kontakt:

Post autor: opu »

Mundek pisze:http://www.pinkbike.com/photo/1367479/ - taki sobie zamontuj :D
to mój widelec :P nie brechtajcie sie bo wlasnie przez to ze nie ma dobrego widelca misialem poprosic znajomego o udostepnienie mi warsztatu i stworzenia tego monstrum jest wyższy od normalnego sztywniaka i co najwazniejsze dlamnei to widelec "0" jesli ktoś wie o co chodzi jest leko skrzywiony ale wygioł sie przy spawaniu a nie lądowaniu... pancerna bestia polecam robić podobne fazy :) pouki nie wyjdzie dobry sztywnia lub nei zarobie 1700zł na amortyzator to nie zmienie go na żaden inny :)
N_Assassin
Kontakt:

Post autor: N_Assassin »

Lepiej kupić dja i wpompować mu ile wlezie i masz sztywny i też waży 3kg co twój Opu :D
Wiecie może skąd tu Treka wytrzasnąć????
enter
Kontakt:

Post autor: enter »

sprzedam rame GT Zaskar moje gg 3550639
N_Assassin
Kontakt:

Fajniutki ale pewnie to nie jest Cr-Mo więc się rozpadnie...=/
opu
Kontakt:

wlasnie nieprawda ja mam stal. A crmo to nic innego jak stal kotłowa mozna ja kupic ale trzeba umiec to spawac ma inne wartosci bodajze cos około CrMo 4115 ale jesli masz grubą scianke i kwadratowy profil to sie napewno nie wygnie tak jak umnie. Moglem zrobic z innego profila ale chcialem pancerny czołg wykonać i chyba mi wyszło ....
don_felippo
Kontakt:

Post autor: don_felippo »

opu a dlaczego przy poziomych hakach masz napinacz zalozony ?
S: http://www.allegro.pl/item289887729_dartmoor_turrtle_ochraniacz_nowy.html
N_Assassin
Kontakt:

Masz zwykłą stal ale zobacz: uzyskałeś pancerny widelec za to jakim kosztem - waga 3kg...
opu
Kontakt:

a ile waża amortyzatory ? 2 kg ? 1 kg to nic... a napinacz musze miec poniwasz musze jezdzic na zwykłym łańcuchu mtb a rama destroyera jest niedopracowana i jest problem z napieciem łańcucha ciagle spada a nie moge dac łańcucha bmx( który nie ma luzów bocznych) wiec wykonałem napinacz który rozwiązał moje problemy. wiem dziwne ale naprawde to był jedyny sposób.
ODPOWIEDZ