Ty głupi brudasie, nie znasz innego określenia ty tępy psi dzyndzlu, nie dość że jeździsz po czarnych to jeszcze ********** że nie jeżdżą na bikach pajacu dymany, pomyśl w tym kiblu czasem troche dłużej zanim coś napiszesz
Nie rozumiem takich pojebańćów którzy są rasistami i coś odpierdalają wszystkich do tego samego porównają a nie znają itd. albo, że "wszyscy polacy to rasiści" jakoś kurwa nie, popierdoleńcy z cz. forumowiczów są ale widać takie debile są potrzebni na tym świecie...
jestescie zalosni tyle wam powiem.... tak samo moglbym powiedziec ze nie jestem polakiem i mam was wszystkich gdzies bo jestescie slowianami ktorzy maja kiszke w glowie. gadacie jak faszysci oni tez nie akceptowali nikogo poza bialymi, ci jednak musieli byc rowniez blondynami. przemyslcie jeszcze raz te teksty typu 'brudni, asfalty' i inne takie...
jedno słowo do tych buraków kturzy tak walą rasistowskimi tekstami - jak macie takie podejście do innych ludzi to załurzcie sobie jeszcze dresy i wypier***** z forum rowerowego
glupie rasistowski dziwki nawet najgorszy murzyn, najwieksza ciota z nich jest 100 razy cenniejsza niz wy wiec zamknicie mordy alo wpadnijcie do mnie i powiedzcie "to ja-rasistowska kurwa" wtedy troche inaczej pogadamy
a ja lubie ogladac tortury...
nie wypowiadam sie na temat murzynów poniewaz zadnego z nich nei znam
ale moim zdaniem nie ma róznicy między murzynami a białymi w kazdej rasie są i dobrzy ludzie i źli takze wiecie ....
ej co wy ludzie wygadujecie to ze kiedyś hadlowali czarnymi to znaczy ze gorsi są, co wy kurwa fanami hitlera jesteście czy jak zostawcie czarnych w spkoju ja uważam ich za równych sobie cikeawe jakby to czarni hamdlowali białymi jakby sprawa wyglądała. zastanówcie się niektórzy co wy wogóle mówicie.