Czy dobry ten rower?
człowieku 600zł to kosztują dobre obręcze!!! a ty za tyle chcesz kupować rower?
No ale dobra jeśli jesteś początkujący to polecał bym raczej coś używanego chociaż chyba i tak nie dorwiesz w takiej cenie nic porządnego;/
Ale próbuj, szukaj może znajdziesz coś godnego uwagi
Pozdrawiam
No ale dobra jeśli jesteś początkujący to polecał bym raczej coś używanego chociaż chyba i tak nie dorwiesz w takiej cenie nic porządnego;/
Ale próbuj, szukaj może znajdziesz coś godnego uwagi
Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
wiem wiem ale nie ma co ściemniać no biedak ze mnie.i jak nie trafie na jakąś okazję to nigdy nie poszaleje na dobrym rowerku :(
p.s kiedy pisalem ze jestem początkujący to mialem na mysli sprawy techniczne..nazewnicto.czesci i tak dalej, jesli chodzi o praktyke to....mialem juz okazję skasować kilka rowerkow (tyle ze to same dziady marketowe byly ..i to s promocji)
p.s kiedy pisalem ze jestem początkujący to mialem na mysli sprawy techniczne..nazewnicto.czesci i tak dalej, jesli chodzi o praktyke to....mialem juz okazję skasować kilka rowerkow (tyle ze to same dziady marketowe byly ..i to s promocji)
ELOO ! nie bede robił syfu i nagram sie tu :D
pochwale sie moim pomysłem ciut złomiastym ale mi odpowiada lata ta kupka w FR i fun DH :D:DD:
FREJM: umf14.5<no co zajebista jak dla mnie >
FŁORKK: Marchewka Junior T 99'130mm <bandzior>
HEBL P: HOPE E4 :D talcia 180mm
HEBL T:brak pomysłu/funduszu v-ka na kijku :D
<moze grimeca>
KWADRATY: DM24
je**any sup0rt kubistyczny z stalowa korba <Rox>
teenkeweenke: NS pancake
kera: MONTY SPECIAL:D
grip:ze szczotki
przezutka :?
i co jak wam to sie widzi? amorek jest wyjebczy
pochwale sie moim pomysłem ciut złomiastym ale mi odpowiada lata ta kupka w FR i fun DH :D:DD:
FREJM: umf14.5<no co zajebista jak dla mnie >
FŁORKK: Marchewka Junior T 99'130mm <bandzior>
HEBL P: HOPE E4 :D talcia 180mm
HEBL T:brak pomysłu/funduszu v-ka na kijku :D
<moze grimeca>
KWADRATY: DM24
je**any sup0rt kubistyczny z stalowa korba <Rox>
teenkeweenke: NS pancake
kera: MONTY SPECIAL:D
grip:ze szczotki
przezutka :?
i co jak wam to sie widzi? amorek jest wyjebczy
-
- Kontakt:
jak nie da jak da?Downhillow pisze: Jak co to lepiej samemu składać rower choć za 600 to też raczej nie da rady...
jest multum ludzi jeżdżących na nisko budżetowych rowerach
a co do założyciela tematu: nie chodziłeś na polski? bo 's kąd' u Ciebie takie błędy? 'poŻądnym' uczniem to nie byłeś/jesteś..
http://tiny.pl/5mgn zarabianie to przyjemność