;( płacze

bartek GK
Kontakt:

Post autor: bartek GK »

ehhh, kurwa, czemu czemu tu sie ostatnio mowi tylko o smierci??? dzieciak w krakowie, jakis facet dostal w autobusie nozem, kurwa....

dummy wspolczuje, 3ymaj sie chopie!!!

niech ktos wpizdu napisze ze dzisiaj urodzilo sie dzisiaj w Polsce dziecko, ktore za 20 lat bedzie mistrzem swiata......
BEZOWIAK www.republika.pl/bezowiak -nasz klubik
Dummy
Kontakt:

Post autor: Dummy »

a jednak Bóg dal mi szanse... od jutra jestem lepszym czlowiekiem !!! aha i kocham moja Mame nad zycie...
...::: KAWASAKI ZX-6RR 2005 :::...
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

MAsz racje Dummy,kasa to tylko papierek,są wartości które mają większe znaczenie,wierze że i tak sie wszyscy kiedyś spotkamy...tam,gdzieś wysoko
Narazie sie trzymaj...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

kazdy tak nazeka ze nei ma kasy ja wole nie miec kasy a miec cala rodzine nie mam brata i ojca na kase nie nazekam ale wolalbym nie miec roweru a miec brata i ojca ... :( to jest do dupy ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
pitbull
Kontakt:

Post autor: pitbull »

...ja też nie pojechałem z braku kasy..:(:(:(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=258640
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Swięte słowa Przemoo ale kasa to miły dodatek do życia, mi by sie sprzydał ten "dodatek " bo rower składam i też nie jade do szklarskiej :(
buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A ja wlasnie wrocilem , ogolnie sa duze przerwy, sporo sie dzieje, dla mnie to juz nie jest taka podnieta jak wczesniej, nie podniecam juz sie tak kazdym fajnym rowerem, wreszcie dorobilem sie wlasnego...

Ale i tak milo popatrzec, jest mnostwo znajomych, sectora draga widac z kilometra, ekipa xuserx'a jezdzila z nami juz pare dni przed , wczoraj byl michal_rz ze swoimi , ogolnie duzo , duzo fajnych ludzi, nie tylko z dh zone, jest cala ekipa bike action od nas, no doslownie wszyscy, spotkalem nawet kolezanki z podstawowki ;]

Strasznie wszystko drogie ( na codzien w szklarskiej nie jest az tak drogo- soczek za 3zl...)

Dubin , Merol i Chrom skakali dzisiaj do wody, Dubin dostal wysypki ;d

ALe dobra zajawa bo zesmy mu odpalili petarde na kasku jak lecial, zobaczycie na filmie o ile taki powstanie :)

Nypel zajebiscie lata na dircie, wykrecil wczoraj backflipa, no footed 360 i cala game innych zabaw. Zajebiscie sie ziomek wybija.

Sa tez dobre ceny na rozne rzeczy, nio i mozna pomacac marcoki 2005, 66 rulez ;] Jest naprawde przypakowany jak na jedna polke, wierze w ten widelec , nie ma dziur na sruby tak jak DJ, mysle ze kupa ludzi go kupi.

Wczoraj zawineli tez zioma z jumanym sprzetem, przygladalem sie miedzy innymi shiverowi dc 2002 ( skatowany na maxa ) i monster 2000 w dobrym stanie.

Mial kupe czesci, kiery, mostki , korbe xtra , kola. fura sprzetu.

Zajumali takze v10 i to nie jedna ;/

Dzieje sie sporo, ale jezeli juz ktos to przezyl, to naprawde nie ma co zalowac , bo tragedia sie nie dzieje, a wszyscy po prostu sie zebrali w grupe i si wyglupiaja, naprawde przezyjecie ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

A w konkursie podnoszenia roweru podnosili mojego bajka, jeden ziom wytrzymal 39 sekund na prostych lapach (22kg) :OOOOO

Masakra

Mario tez dlugo wytrwal , nie pelne 30 ...

niezle

A no i policja za darmo znakowala rowerki , wieczorkiem dzisiaj dawali tez jakies jedzonko.

Jutro najwieksze show, dirty i tricki do wody,

a potem domek, i odsypiam te 3 dni ;d
MaxDamageDA
Kontakt:

Ale sie dzisiaj dzialo, mnostwo znajomych, ogolnie nie zla rozpierducha, double backflip do wody rulez :)
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

mi sie podobal ten koles ktory nie umial zrobic back flipa i odgiol sie do tylu a tu nic:)
nibyptak
Kontakt:

Post autor: nibyptak »

ja tyż byłem ale tylko jeden dzień. Widziałem Cię max kręciłem się na stoisku dm'a dpsyć często. Byłem na poincie z [pmarańczową z1
gg:3558924
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

To ja skakałem do wody z petardą:))))))
eeeeee.....rower...
wd40
Kontakt:

DubinRB tez byles dobry! Nie szkoda Ci bylo integrala?
DubinRB
Kontakt:

E no ale on tylko troche sie przypalił:)) Na drugi rok bez jaj będzie skakać będę normalnie;)) Pozdro
eeeeee.....rower...
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

pomyslcie sobie, odpalacie dubinowi petarde, okazuje sie ze zle zrobiona chinska byla, i dubinowi leb upierdala ;-))))))))))))))))))))))) fuck, jakie mam chore mysli :D:D:D:D:D:D:D:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
DubinRB
Kontakt:

E no mama mi mała wulkan kupic a to jakaś bomba była;/
eeeeee.....rower...
wd40
Kontakt:

Szkoda, ze nie BIG JUMBO albo cus:DDD
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

to widze że zajebiście było w szklarskiej ale relacje na jedyncy były lepsze :)) a mam nadzieje że szybko będzie filmik hehe
DubinRB
Kontakt:

Nie no super było:) Jak byl wywiad z burmistrzem to cały czas trąbiłem kaczką na kierownicy i krzyczeliśmy JACKASS JELENIA GÓRA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeeee.....rower...
ODPOWIEDZ