Ja kiedys wracałem z łopata zawieszona na plecach i przyznaje ze ludzie sie bali.
A co do pałki to zanim ja wyciagniesz to nie bedziesz miał twarzy... a poza tym jak zobacza ze "cos masz" to podejda do sprawy na chama i mozna niezle oberwac. Mnie bardziej chodzi cos w stylu "hit 'n' run' :)))
ee tam najlepsze było jak wracałem ze sklepu po zmienie kierownicy swoja stara kiere ( prosta do XC ciezka ze stali) to wiecie ludzi sie chyba troche bali więc ja lansuje nowy styl "kierowniczy":D
Lol co to się dzieje...Karka się bali...Ja bym ********** ze śmiechu jakbym zobaczył takiego z kierownicą. Zamachnie się na Ciebie i rękę połamie.Chcecie link z jego fotką??:OP
Jak by do któregoś z was podszedł 120 kilowy dres wychodowany na ruskim metanabolu, to byście takiego stracha mieli że żaden z was by nawet ręką nie ruszył.
hehjehhe. przypomnialo mi sie - moj kumpel mial pistolet na takie slepaki. no i wzial naboj i strzelil... podchodze do niego i nagle bol gardla oczu i wogole kumpel obok tez, a ten co strzelal zdziwko... okazalo sie ze wzial naboj gazowy i strzelil tak ze akurat w nasza strone wial wiatr... niezle to daje :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
a tak na serio to nie daj sie podejść jak zobaczysz jakiegoś debila w dresie spierdzielaj to najlepsza obrona bo oni rzadko chodzą sami tylko z ekipą są tacy mocni
Po co sie bawić w jakiś gaz to jest dla staruszek najlepiej mieć gdzieś schowany nóz a jak sie już dresa ma to wywieść go do lasu obciąć palce czy kręgosłup złamać (zalezy od kreatywności) niech ma pamiątke do końca zcia tylko nie zabijać niech sie męczy!!!
polecam siebie na przyszlosc:) a tak na serio to gaz by sie przydal, bo jak cos komus zrobisz nozem to tobie sie oberwie, bo nie stosowna obrona do sytuacji (no to sam ****** trac rower warty wiecej niz wiekszosc samochodow na polskich ulicach- tekst do sedziego;)), pistolet tym bardziej, no jeszcze paralizator, ale wole nie testowac tego na dresie bo takie cacka lubia sie psuc.