ale to jest moim zdaniem nie możliwe że na pionowych hakach masz dobrze napięty łańcuch.
Zawsze musi mieć luz. Jaką masz żębatke na korbie ?? i jaką z tyłu na piaście ??
jak cos wysle ci foty ale moim zdaniem jest idealnie bo nei jest za mocno ani za lekko łancuch napiety nie wiem jakie to sa zebatki na korbie tak jak masz fabrycznei 3 zebatki to na tej 2 jest to chyba 32?a z tyłu chyba na 6 zebatce ale teraz nei wiem an 100 bo nie mam przed soba roweru:]
aha no w sumie tez w chodzi w to długość tylnego trójkąta ramki. ale w sumie i tak zainwestuj w napinacz bo w najmniej spodziewanej okazji spadnie ci łańcuch i zeby sobie wybijesz
a nie przejdzie patent z naciągnięciem łańcucha zwykłą przerzutką? nawet takim sisem.. w razie czego można skrócić łańcuch i lans :P
w takiej sytuacji nie podłączamy przerzutki do manetki tylko ona sobie tam po prostu jest i napręża łańcuch. według mnie efekt ten sam, koszty 4x mniejsze
kusakale o to chodzi ze ja nie chce przezutki bo jak miłem n hak pod rae to mi peklaja strasznie a zwykła przezutke to mi rame jebie i mojemu kuplowi od zwykłych przezutek jebnoł hak a z reszta jak mam ten ałtomat to mi sie wygina obija o szprychy itp.. dlatego chciałem ss
hmm nie wiem. nigdy nie miałem takiego napinacza ale chyba ma mocną spreżyne. Jak coś zawsze neopren możesz kupic. Wyślij mi na tego maila fotki jak wygląda sprawa z tym łańcuchem. anarki18@op.pl