ja mam na sprzedaz cały rower na ramie Merida Umf Dirt Fun 14,5 to niejest jakas reklama poprostu sprzedaje tanio ... a sprzęcik nawet nawet nie taki zły ...
pawcio ta vanilla z allegro nie nadaje się do signa
merida jest znacznie gorsza, konstrukcyjnie to prawie hipermarket (nie ma nawet normalnych łożysk tylko ślizgi)
No wiec panowie doszłem do związku ze kupie sztywną rame do jakby fr czy dh ale niestety do 500zł myslałemm czy by nie kupic np 9.81 stalowej myslałem o nowym dc amstafie poradzcie cos
dh,fr za taką kase,tylko pitbull, lub bitch (jak trafisz na okazje:P ), bo np 9.81 to jak dal mnie rama stricte sirt/street. a amstaff to endurak taki jest, wiem bo miałem.
Jeśli kooniecznie full to masz do wyboru tylko Signa ale prędko będziesz musiał wymienić damper bo kind-shock wybuchnie nawet pod 13-o latkiem Wbrew powszechnej opinii ta rama nie psuje się tak łatwo a już na pewno nie pęka.. Będzie tylko za wielka, to na pewno. Jeśłi ht to za tą kasę masz spory wybór.
Teraz zaczniesz szybko rosnąć, w te lato na bank podciągniesz sie o wile cm, jeżeli byś się jednak zdecydował na taniego fulla to tu masz tam signa nowego za 710zł: