XCR

PoleK
Kontakt:

Post autor: PoleK »

Mam dysortografie... popelnialem wiele bledow(na strone a4 jakies 30) a teraz grzecznie poprzegladaj moje posty i sprawdz ile bledow popelniem obecnie(poprawa jest znaczna dzieki... paradoksalne ale siedzeniu na FORACH!)

a zasady jakies glebsze nie sa mi znane... cwiczen dla poprawy tego stanu rzeczy nie wykonywalem zadnych a posty pisze bez pomocy slownika i worda czy innych sprawdzaczy poprawnosci.

wiec nie pieprz glupot ze masz dysmozgowie bo to niczego nie wyjasnia i Cie nie usprawiedliwia

na tescie gimnazjalnym moglem popelnic cos kolo 10 bledow chyba a otrzymalem 16/20(chyba 20 bylo max za wypracowanie?) a za cala czesc hum. 44/50

a co do tematu?

Wy chyba w ogole goleni nie czyscicie... ja moge smigac miesiac na niesmarowanym amorku(tlyko przecieram syf po jezdzie w piachu i deszczu, a nieraz sa na prawde niezle zawalone) i wciaz chodzi plynnie... wiec nie rozumiem Twojego problemu:)

rozkrec i wyczysc... bedzie Good
http://www.pinkbike.com/photo/5516869/
http://tnij.com/Sprzedam_stuff :)
streetfighter
Kontakt:

Post autor: streetfighter »

a co byscie powiedzieli na temat tego amorka????
--
toma10
Kontakt:

Post autor: toma10 »

łamie się, muli, dobija, ale w koncu to amorek za 160zł... wystarczy czyscic uszczeli po kazdej jezdzi i co jakis czas zajrzec do srodka i bedzie git
dm88
Kontakt:

Post autor: dm88 »

ze jest idealny do downhillu i ostrego freeridu,stricte pod zawodnika startujacego w pucharze swiata...a tak na serio to czego ty sie spodziewasz po amorze za 150zł? :lol:
jajokso
Kontakt:

Post autor: jajokso »

uszczelki w tym amorze przepuszczają wszystko ja mam kilka drzew i kamienie w amorze i nawet kilku ludzi i potem już nie chce dzialać a po deszczu to zetro reakcji i wtedy ttrzeba wyczyćci i jebnąć brunoxa może sie poprawi
ODPOWIEDZ