travis single czy 66 rv ??

Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

hehehe, ban za wyrazanie swojego zdania, dobre :)

do autora tematu - bierz Travisa
Pure Freeride
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Driver pisze:hehehe, ban za wyrazanie swojego zdania, dobre
Miałeś już mature ? Jak tak to zastanawiam sie jak zdałeś polski... a jeśli nie ... to popracuj nad czytaniem za zrozumieniem, bo możesz mieć kłopoty z maturką mimo tego, że jej poziom jest żenująco niski.
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

motomysz pisze:Travis pracujący lepiej Shivera
i Ty sie martwisz o moja mature z polskiego?

daj sobie spokoj.

Poprostu dziwne jest to, ze pewnie polowa wypowiadajacych sie tutaj widziala Travisa i 66 RV tylko na pinkbike'u, a normalnie wypowiada sie o pracy, itp. Albo to:
freed pisze:Travis,jak każde manitu,jest wrażliwe na pogode
ciekawe, ciekawe...
Pure Freeride
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Tak - martwię się.
Dlaczego ?
Ponieważ problem o jakim napisałem jest, niestety, nie tylko Twoim problemem. Jest on problemem bardzo wielu userów tego forum. Zasadniczo problem polega na tym, że ludzie czytają tekst pobieżnie, niedokładnie, nie czytają całej dyskusji tylko jej fragmenty. Powoduje to ogromny problem - dużą ilość sprzeczek i kłótni wynikłych z niezrozumienia przeczytanego tekstu.

Napisałeś "Internetowym teoretykom mówimy nie", dałeś więc do zrozumienia, że nie życzysz sobie ludzi teoretyzujących, czyli wygłaszających nieprawdziwe opinie. Niestety w ujęciu bardzo subiektywnym, ponieważ nieprawdziwych według Ciebie.

Jak zapewne Ci wiadomo, formą powiedzenia komuś "nie" na forum internetowym jest jego zbanowanie.

Stąd też moja żartobliwa sugestia, aby Nikom stworzył specjalnie dla Twoich potrzeb funkcje, którą frywolnie nazwałem, "auto-banem". Gwoli wyjaśnienia i zrozumienia nowego słowa, powstałego na skutek syntezy dwóch innych, "auto-ban" jest funkcją dzięki której możesz zbanować sam siebie.

Tak więc, funkcja "auto-ban" była by bardzo dobrym rozwiązaniem dla Ciebie jako internetowego teoretyka, z tym jednak drobnym zastrzeżeniem, że w moim, jak najbardziej subiektywnym, ujęciu.
gruczniak
Kontakt:

Post autor: gruczniak »

Żeby skomplikować dyskusję zapraszam na jensonusa i sprawdzenie ceny 66rc2x, mieści się w zakładanym budgecie więc o co chodzi???
ODPOWIEDZ