Malowanie, oklejanie itp :D
tak tak bystrzaki to moj bike :ppp ;)
a smiac sie mozna z mojego genialnego pomyslu malowania platform sprayem... ktory zlazl w 1/4 nastepnego dnia... przy okazji przez drzace rece psiknalem na korbe... no to pomalowalem i ramiona a ze i troche na reszte korby zeszlo to... widzicie efekt :] i mowie posmiac sie a nie ponasmiewac sie. jest roznica :)
a smiac sie mozna z mojego genialnego pomyslu malowania platform sprayem... ktory zlazl w 1/4 nastepnego dnia... przy okazji przez drzace rece psiknalem na korbe... no to pomalowalem i ramiona a ze i troche na reszte korby zeszlo to... widzicie efekt :] i mowie posmiac sie a nie ponasmiewac sie. jest roznica :)
what can I say... ;)
enjoy... juz kiedys mielismy w nocy dluuuga dyskusje na temat obklejania rowerow i sprawiania zeby ladnie wygladaly :D
widac ze nigdy tego nie skumasz ze komus to sprawia frajde ze jego bik nie wyglada jak kupa zlomu (mi miedzy innymi :P)
zreszta patrz na moj bike wszystko dobrane kolorystycznie cudny jest :P brakuje czerwonego amora tylko, ale to sa sie zrobic.
widac ze nigdy tego nie skumasz ze komus to sprawia frajde ze jego bik nie wyglada jak kupa zlomu (mi miedzy innymi :P)
zreszta patrz na moj bike wszystko dobrane kolorystycznie cudny jest :P brakuje czerwonego amora tylko, ale to sa sie zrobic.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
juz pisalem kiedys ze rozumiem dwie nalepki czy tam rama pomalowana na 2 kolory ale nie qrwa plomienie, zebry, krowy, ciapki, paski, cipki i inne chujstwa...
a na pinku zdjecie bika opartego o murek i nic poza tym...
a potem mowia ze poziom w polsce jest ******* albo ze kazdy sie kiedys uczy....
ok ok, ale nie trzy lata.
coraz wiecej trenujących płaskodupie w parku
a na pinku zdjecie bika opartego o murek i nic poza tym...
a potem mowia ze poziom w polsce jest ******* albo ze kazdy sie kiedys uczy....
ok ok, ale nie trzy lata.
coraz wiecej trenujących płaskodupie w parku
enjoy co ty masz do plomienie i innych tego typu rzeczy??
widziales Amstaffy (nie jestem pewien czy ti sie przez 2 ,,f,, pisze) malowane firmowo z blyskawica albo w tygryska??(Duncan) No i powiedz ze to do dupy wyglada. Mnie tez juz zaczynaja nudzic zwykle kolory ramy. (A-Gang) i czebaby bylo cos z tym zrobic..... Moze tez sobie blyskawice zapodam?
widziales Amstaffy (nie jestem pewien czy ti sie przez 2 ,,f,, pisze) malowane firmowo z blyskawica albo w tygryska??(Duncan) No i powiedz ze to do dupy wyglada. Mnie tez juz zaczynaja nudzic zwykle kolory ramy. (A-Gang) i czebaby bylo cos z tym zrobic..... Moze tez sobie blyskawice zapodam?