Dresy
temat dresów jest bez końca. było już tego pełno na tym forum. na nich nie ma rady. ich trzeba tylko unikać bo jak już zaczniesz to masz problem do konca życia. oni są strasznie namolni, to banda odrzutków żyjących na marginesie którym nuda poprzestawiała w głowach. w sumie znam kilku dresów z mojej szkoły i są naprawde wporządku mają swoja pasje( break dance ) i szanują innych za swoje pasje. jedyne możliwe wyjście z tej sytuacji to czekać aż urodzi sie drugi "adolf hitler" który nie cierpi dresów heheh ale to raczej nie możliwe
-
- Kontakt:
Ja bym sie tam niepchał na takie hardcory dresiory którzi chca sie tłuc zreguły wiedza co robia. Myśle ze 5 by wystarczyło na zwykłych 20 bajkerów chyba że mowa o jakiś bajkerach co lataja na pakernie i trenuja szruki walki. Ale itak nigdy niewiadomo co sie może stac wyleci jeden z kosa zrobi ci z mordy puzle i bedziesz miał.A tak wogule jak juz ci takie fazy w bani lataja to niczym sie odnich nieruznisz! też mam tak czasami że bym se sheńcią kogoś oklepał ale nie dresa
chyba ze pierw gazem po oczach 

http://www.pinkbike.com/photo/2158054/
Chlopak zalozyl temat zachecajac zawodnikow z Krakowa do dzialania , polowa prawdziwych frajerow odrazu zaczela na niego najerzdzac , madrale bez pomyslu z podkulonymi ogonami , moze i niema sensu bic sie z tymi dresami ale lepiej napisac to normalnie zeby chlopak zrozumial niz na niego najerzdzac , pozatym jak chcecie jezdzic i trzesc dupa podwojnie czyli i od adrenaliny i od dresow to zostawcie to tak jak jest heheheh a najlepiej by bylo jakby jakis dorosly geniusz wkoncu wpadl na jakis genialny pomysl i zamiast krytykowac pomogl by.
http://imnot69.pinkbike.com/album/old-photos/
witam tych wszystkich cieci co sie wypowiadaja tu,pisze Bartus ale z konta zlamanego,debile przedewszystkich chodzi oto zeby przyjechac do lasu rano jak bedzie np trzech dresow i wtedy im tak dojebac polamac rece itp i nie gadajcie ze jest to nie mozliwe,jestyescie banda ciot i nawet na rowerze nie umiecie jezdzic,a taka napierdalanka to dobry pomysl na trening kondycyjny,wezmiemy se palki i im skopiemy dupy,mialem jednak nadzieje ze piszac ten temet odezwie sie paru normalnych zawodnikow ktorzy sie nie boja ale jak widac odezwala sie sama lanserka z krakowa,macie racje te rozmowy z wami nie maja sensu bo sie boicie,wyobrazacie se tych dresow jako bog wie kogo,tez sie tluke na imprezach dostaje po ryju i jest ok,to jest zycie a o swoje trzeba walczyc,zycze wam tylko zeby was dorwaly te dresy okradki was najebali wam itp to wtedy pogadamy,i to nie pisal zlamany,tylko ja Bartus!!!!!!!!!!!!!!!!!
spoko, tłuczesz się na imprezach? dla ciebie to normalka? no to po kiego wała się tu produkujecie na forum? - jest już was dwóch, bierzcie te pałki i jazda się nawalać z dresami. Też jesteś taki silny i elo że tylko na trzech się porywasz? Może ustaw się z nimi jak będzie ich więcej.
Niestety niektórzy nie potrafią myśleć perspektywicznie i ogarniają tylko jeden najbliższy dzień. Chcesz się nakurwiać z nimi? to spoko, tylko nie narażaj życia i zdrowia innych bikerów - dziś ty połamiesz ręce trzem, a jutro oni się skrzykną i połamią nogi dziesięciu innym rowerzystom.
Niestety niektórzy nie potrafią myśleć perspektywicznie i ogarniają tylko jeden najbliższy dzień. Chcesz się nakurwiać z nimi? to spoko, tylko nie narażaj życia i zdrowia innych bikerów - dziś ty połamiesz ręce trzem, a jutro oni się skrzykną i połamią nogi dziesięciu innym rowerzystom.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
zlamany konto zlamanego specjalnie zalozone dla tego debilnego tematu ? koles jestes popierdolony, lubisz sie napierdalac idz sie napierdalaja wyladujesz na wozku to wted porozmawiamy cipo zasrana , wkurwiles mnie , rozumiem ze sa takie cwoki jak ty ktore maja ograniczony zakres myslenia ktory wybiega do przyszlego tygodnia gora , ile ty masz lat gnoju ? 14-15 ? co ty wiesz o zyciu ? myslisz ze na forum odrazu znajda sie takie przypaly jak ty ktore widze sens w napierdalaniu sie o kawalek lasu czy inne potrzeby ? jestes tak zalosny jak te dresy o ktorych mowisz , z takimi jak ty nie da sie rozmawiac , ktos wiec co to za Bartus jakis ? z choinki sie urwales , mam nadzieje ze dostanesz tak wpierdol kiedys ze ci cos zaswita w tym pustym lbie poki co...
www.mm-foto.pl
juz pisalem ze jestem Bartek Stanach a jak niewiesz kim jestem to se sprawdz,jestem mistrzem polski w dh,i owszem jestem nienormalny i lubie bic dresow a was to pierdole hehehehehheheheheheheheh ale kurwa tu fajnie sie gada z wami,jak jestem z Gonzem na imprezie w myslenicach to tez sie nie boimy dresow i walimy ich i jest fajnie
I co myślisz , że fajny jesteś ? Co pobijesz takich dwóch i potem przyjdzie ich 20-40 i co spierdolisz myślisz , ze każdy jest taki jak ty najebać najebać niektórzy jak Chrabał myślą i racje ma bo nikt potem za twoje ******* pomysły ponosić konsekwencji nie będzie. U mnie też kozaki były z bloków ustawili się jeden dostał nożem reszta spierdoliła do domu zostawiając go... koleś wykrwawił sie...... potem elo ziommki poszli za niego się bić dostali taki wpierdol, że teraz boją się wyjść samemu z domu
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
Chrabał mi podsunął ciekawą myśl, która o dziwo się sprawdza 
W 2004 w Szczawnie przed Mistrzostwami Polski w 4x odbyła się pamiętna "ustawka" pomiędzy zawodnikami Dębnickiego KS PKS vs lokalne gwiazdy świata dresu...
Troszkę dostali po dupie i mordach, a później udało mi się na zawodach uzyskać tytuł v-ce MP w 4x...
Skoro Bartu$ zdobył tytuł MP w DH i chętnie bije dresów, to może to jest jakaś reguła...?
Jakby ktoś nie rozkminił, to ta wypowiedź zawierała mniej lub bardziej ukrytą nutkę ironii...
Pozdrawiam

W 2004 w Szczawnie przed Mistrzostwami Polski w 4x odbyła się pamiętna "ustawka" pomiędzy zawodnikami Dębnickiego KS PKS vs lokalne gwiazdy świata dresu...
Troszkę dostali po dupie i mordach, a później udało mi się na zawodach uzyskać tytuł v-ce MP w 4x...
Skoro Bartu$ zdobył tytuł MP w DH i chętnie bije dresów, to może to jest jakaś reguła...?
Jakby ktoś nie rozkminił, to ta wypowiedź zawierała mniej lub bardziej ukrytą nutkę ironii...

Pozdrawiam
http://cosmos.pinkbike.com/
śmiesznie bo jezdzicice bo typie ktyory wyszedl z inicjatywa zeby zrobic jakis pozadek, nie mowie ze popieram, ale z jednej strony najezdzacie na niego ze on chce isc i napierodlic dresiarzy, a z drugiej boicie jak najwieksze lamusy gdzie kolwiek sami pojechac bo was z rowerkow sciagnal, a jak sciagnal to jest placz i wtedy zaczyna sie zakladanie tematow, ukradli mi rower i chcial bym go odzyskac jak bedziecie widziec typa na moim rowerze to zadzwoncie albo od razu klepcie... bez sensu pierdolicie glupoty, w sumei hlopak ma troche racji, zachowujecie sie jak 99% naszego spoleczenstwa jest problem a wy udajecie ze go nie widzicie, wmawiacie sobie, e mnie nikt nie opierdolil z roweru wiec ja sie do sprawy nie dotykam..
ps. dresiarze jak dostana dobry wpierdol, oczywiscie zasluzony to tez czuja potezny respekt... i wcale nie zlatuja sie w 40 :P
ps. dresiarze jak dostana dobry wpierdol, oczywiscie zasluzony to tez czuja potezny respekt... i wcale nie zlatuja sie w 40 :P