Powietrzne dampery sa wskazane jesli walczysz z kg w swoim rowerze a poza tym maja specyficzna prace ciut inna od sprezynowych. Mialem DT SWISS"a 190L i bardzo mi pasil. Szczelnosc damperow jest bardzo duza i tak naprawde nie ma sie czego obawiac. Jesli nie zalezy CI na wadze to kup sprezynowy z jakiejs sprawdzonej stajni. Ja mam juz 3ciego Swingera 4 waya i uwazam go za bardzo fajny damper w przystepnej cenie i mniejszej awaryjnosci niz model wyzszy czyli 6way.
Wszystko to kwestia gustu, upodoban, wizji roweru i zasobnosci portfela
damper do FR
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hej!
Na ogol kupujac damper do twojej ramy, bedzie ona miala podobne przelozenie jak wiekszosc ( zwlaszcza w popularnych konstrukcjach )
Po prostu w wiekszosci przypadkow dziala dobrze bez majsterkowania, jesli jednak bardzo chcesz to chetnie wytlumacze CI jak to zrobic, albo sam zrobie.
Nie musisz tego wysylac, to nie jest trudne. Czasochlonne jedynie.
Pozdrawiam
Na ogol kupujac damper do twojej ramy, bedzie ona miala podobne przelozenie jak wiekszosc ( zwlaszcza w popularnych konstrukcjach )
Po prostu w wiekszosci przypadkow dziala dobrze bez majsterkowania, jesli jednak bardzo chcesz to chetnie wytlumacze CI jak to zrobic, albo sam zrobie.
Nie musisz tego wysylac, to nie jest trudne. Czasochlonne jedynie.
Pozdrawiam
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com