BH w rozmiarze M do slopestyle'u sie nada. wiem bo przy 185cm miałem M-ke i nawet chciałem żeby była trochę większa :P
ps - co jak co ale weyless sie do ss nie nada ;]
Rama DH-FR - 2000zł
ogólnie to rozmiarem bardzo mi odpowiadała, kontrola nad rowerem była super w porównaniu np do stinky w rozmiarze 15.5 m. in. dlatego że bh nie ma klasycznej prostej rury górnej tylko jest takie jakby wcięcie, które ułatwia przekładanie nogi przy trickach i chroni jajka w sytuacjach awaryjnych
rocznik 2003, luzów nie złapała nigdy, mimo że łożyska są w dalszym ciągu od nowości w niej te same (i koleś co teraz na niej jeździ też chyba nie złapał)
no więc podsumowując, świetna ramka za niską cenę, a to co ona zniosła zbaczysz dopiero w moim demo :P bo to co do tej pory było na niej w filmach to jak enduro
tylko że ramka mi pękła... ale przy czymś takim czego nie zniosłaby chyba żadna rama - patrzcie co się stało wtedy z amortyzatorem:
http://www.pinkbike.com/photo/1366022/
z tego względu polecam nowsze big hity- 04,05 i w wersji expert (ponoć wytrzymalsze).
ogólnie rame polecam, na dirtach nie ma co się o nią bać

rocznik 2003, luzów nie złapała nigdy, mimo że łożyska są w dalszym ciągu od nowości w niej te same (i koleś co teraz na niej jeździ też chyba nie złapał)
no więc podsumowując, świetna ramka za niską cenę, a to co ona zniosła zbaczysz dopiero w moim demo :P bo to co do tej pory było na niej w filmach to jak enduro

tylko że ramka mi pękła... ale przy czymś takim czego nie zniosłaby chyba żadna rama - patrzcie co się stało wtedy z amortyzatorem:
http://www.pinkbike.com/photo/1366022/
z tego względu polecam nowsze big hity- 04,05 i w wersji expert (ponoć wytrzymalsze).
ogólnie rame polecam, na dirtach nie ma co się o nią bać
-
- Kontakt:
Dsnap pod główką..
damper był fox vanilla r tylko, ale działała ramka bardzo fajnie i płynnie
tyle że ja miałem wersję comp czyli tylko 160mm skoku.
a ten BH z allegro wydaje mi się bardzo fajny i cena też dobra.
ogólnie to jak miałbym kupować używanego fulla za taką kasę to nie zastanawiałbym się nad inną ramą niż big hit (ew. iron horse sgs- ale te ramki są bardzo podobne)
damper był fox vanilla r tylko, ale działała ramka bardzo fajnie i płynnie

tyle że ja miałem wersję comp czyli tylko 160mm skoku.
a ten BH z allegro wydaje mi się bardzo fajny i cena też dobra.
ogólnie to jak miałbym kupować używanego fulla za taką kasę to nie zastanawiałbym się nad inną ramą niż big hit (ew. iron horse sgs- ale te ramki są bardzo podobne)