Giant AC - Ból jąder.
Widze ze gustujesz w ramkach FR,a np. taki DirtBag cie nie przekonuje?
http://rbikes.com/itemdetails.cfm?catalogId=39&id=11548
http://rbikes.com/itemdetails.cfm?catalogId=39&id=11548
suchy gdybyśmy tylko tak polecali to wszyscy by u nas jeździli tylko na konach i big hitach
Sam podobnie szukalem bika. Dowiedziałem sie jak zachowują sie różne zawiechy względem tego co sam mam, nauczyłem sie co w geo ma wpływ na co. Musze ci powiedzieć, że nie spudłowałem.
Rozumiem, że mogą być problemy wieku młodzieńczego w tej ramie ale jakoś nie słyszałem o tym w przypadku innych ram commencala wiec podejżewam, że maja wszystko wyliczone dobrze. Samą rame polecam bo ma interesującą geo, niski lev ratio(2.4). Zawieszenie stosowane przez Commencala jest do tego bardzo skoczne wiec do fr bardzo fajnie.

Sam podobnie szukalem bika. Dowiedziałem sie jak zachowują sie różne zawiechy względem tego co sam mam, nauczyłem sie co w geo ma wpływ na co. Musze ci powiedzieć, że nie spudłowałem.
Rozumiem, że mogą być problemy wieku młodzieńczego w tej ramie ale jakoś nie słyszałem o tym w przypadku innych ram commencala wiec podejżewam, że maja wszystko wyliczone dobrze. Samą rame polecam bo ma interesującą geo, niski lev ratio(2.4). Zawieszenie stosowane przez Commencala jest do tego bardzo skoczne wiec do fr bardzo fajnie.
Spaced mam nadzieję że nie potraktowałeś mojej wypowiedzi jako jakieś najechanie na Ciebie czy coś...
po prostu moim zdaniem kupowanie tak rzadkiej ramy za taką kasę, tym bardziej skoro jest dużo sprawdzonych konstrukcji za te pieniądze

po prostu moim zdaniem kupowanie tak rzadkiej ramy za taką kasę, tym bardziej skoro jest dużo sprawdzonych konstrukcji za te pieniądze

to mnie rozwaliłodhcyc pisze:
a mozesz to wytłumaczyć w praktyce? jak jezdizsz to stoisz na pedałach przecież a nie biegniesz z rowerem między nogami...

Spoko, a co do ramy to żadka to ona od nexy season bedzie może u nas. Na commencala jest duzy hype i ich ram nawet w US gdzie nie było dystrybutora było sprzedanych. bardzo dużo. Ogólnie sa też sprawdzone i nowsze konstrukcje ale one kosztują u nas niestety. Bo sprawdzone u nas w kraju konstrukcje z reguły już są troche w plecy 

Przecież pierwsze rowery nie miały pedałówa mozesz to wytłumaczyć w praktyce? jak jezdizsz to stoisz na pedałach przecież a nie biegniesz z rowerem między nogami...

Hmmm z doswiadczenia wiem ze 24' z tylu nie wiele pomoga gora ze 1,5cm,probowalem tego manewru bo sam mam za duza rame,jedyne co mi zostalo to sie przelamac i jezidzic dalej bo na nowa rame nie mialem funduszy.na moje szczescie minely mi wszelkie léki i jezidzi sie ok! 

Wolnosc zaczyna sie tam gdzie konczy sie strach...