Hmm ale ogólnie z postepu prac wynika, że chyba jest coś nie tak z planami gondolki. Bo jak oni maja zamiar sie zmiescic z nią do sezonu (bo jednak docelowo chodzi o zimowy) ?
wydaje mi sie ze z shiverem duzo lepsze geo, i waga nieco ponizej 20 kg. Sama rama wcale nie jest taka ciezka - 4,3 kg bez dampera (tyle samo wazy np cane corso). O jej pancernosci nie bede wspominal, tak samo jak o sztywnosci wahacza... wystarczy na niego popatrzeć . Zmienilbym tylko tego monstera.
groochas to na ładnych częsciach musi być skoro z shiverem tyle waży. 4.3 kg to rzeczywiscie waga na równi, z wielomo czołowymi ramami. Jedyne co mnie zrażało do azoniców to to, ze są to katalogowe ramy ( i w tym roku khs od tej samej fabryki kupuje )
wiesz co, katalogowe jak katalogowe. Dziwne np jest to ze taka firma jak PRISON wypuscila identyczny produkt, ktory łamał sie jak zapałki. A azonici do dzisiaj jezdza i nic sie z nimi nie dzieje.
To dość dziwne bo te produkty sa zamawiane w fabrykach i po prostu rebrandowane. Wiadomo czy azonic coś z nimi robił? Bo coś trudno mi w to uwierzyć. BTW. Prison? Nie Poison?