Moj Dart tez sie trzyma. Mam go od wakacji. Ale to sprzet z duraczem zobaczymy jak bedzie po wakacjach przyszlych z nowym amorem o ile dotrwa. manieq Jak go rozwaliles.
Slopstyler Moj pekl przy robieniu abu Power of bb5
A ten kumpla od niczego Jezdzil sobie, sobie jezdzil, nawet nic nie robil (moze manuala). Pozniej tak sobie ogladamy a tam surprise
Ja tam mam dm ds 3.0 z juniorem i mi zajebiście na tym śmiga.Jak narazie to latałem na niej tylko prawie 3 m dropy i w dh śmigałem.Kamienie wielkości dwóch pięści w spawy trafil i nic się stało.Dlatego z mojej strony polecam dm ds 3.0 a i jak nawet wcześniej miałem dirt jumpera 130mm w tej ramie to też sie nawet fajnie smigało.
lolita;) ale tych ofert aż sie gubie, dzieki za nie. trak przeglądam i wydaje sie mi że najfajniejsza ramka z wyglądu to Evil Imperial (ofra od sudi). patrzałem na bitcha ale jakoś mnie nie kręcą... cóż, zobacze:P
tomo Możliwe, bo nigdy nie miałem styczności z tą ramą, ale zawsze wydaje mi się, że co ma w nazwie Destroyer kojarzy mi się z kupą i nadaje się do streetu/dirtu