MacBook AIR - najcieńszy laptop świata!!

Morris
Kontakt:

Post autor: Morris »

Spaced Czemu myślę tak jak ty?? :D Wszystko teraz wbijam do bike'a i każda okazję wykorzystuje :P Akurat jutro jade po blackboxa(za stówkę) a mam okazje kupić dobrą kartę graficzną za grosze(50zl)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

ArthurGreen nie wiadomo czy mnie otwarcie lapka samemu nie będzie się równało utracie gwarancji :)
tak samo w przypadku zastępczych baterii:
"Możliwe, że pojawią się baterie do MBA firm trzecich. Nie wiadomo jednak, jak Apple będzie traktować taką wymianę baterii - czy będzie się to wiązać z utratą gwarancji."
I chyba przyznasz,że patent z normalnie wyjmowanym akumulatorem jest lepszy:]

I jak będę potrzebował dobrego małego laptopato wezmę lenovo , np x61s
lepszy pod każdym względem i tańszy. W apple płaci się za dużo za jabłko na obudowie :]
Do tego lżejszy i mniejszy (bo szerokość x długość znacznie bardziej się by dla mnie liczyła pod względem wielkości niż pare mm grubości)
I ma 2 usb. Mi tyle by było potrzebne, a czasem ihub by się mógł przydać (ale nie żeby podpiąć mysz i pendrive'a jak w macbooku :lol: )

"Sądzę że znajdzie się sporo osób, dla których ta "cienkość" czyli mobilność będzie podstawową zaletą i ta oferta jest skierowana do takich właśnie osób.."
raczej jest skierowany do osób, które chcą być "trendi", chcą mieć coś modnego
Tak samo jak cała oferta firmy Appple: taki sobie iphone,wszelkiej maści ipody
Bo co do iPoo - to że coś jest drogie nie znaczy automatycznie że gra najlepiej i że nie da się mieć czegoś lepszego i tańszego zarazem :) Mam porównanie Ipoda Classica i wiem, że gra słabiej w porównaniu do iriver'ów, czy nawet znacznie tańszych playerów. I jest za drogi :)
ODPOWIEDZ