spadajace stopy z pedalow..... heh

Robinson
Kontakt:

Post autor: Robinson »

Widac niektórzy tak mają ale myślę że wyrośniesz z tego. Mi osobiscie sie tylko raz zdażyło i myślałem że będe niepłodny xD i ogólnie to we wszyskich butach da się jezdzic ale sa leprze i gorsze.
Obiecuje Koledze SPACED że skocze na płask z 2,5 metra :) i zdjęcie pokaże.
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

_blonDIE_ Stawianie stopy na pedale blizej palcow sprawdza sie na podjezdzie, poniewaz efektywnosc pedalowania wzrasta, ale na zjezdzie czy podczas lotu mozna sie w taki sposob zabic.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
B.Z.
Kontakt:

Post autor: B.Z. »

Tak, tylko jak się x-lat jeździło XC i enduro to cholernie ciężko jest się pozbyć tego nawyku - wiem po sobie, cała automatyka jest nastawiona na naciskanie palcami, na chwile przestajesz o tym myśleć i noga sama układa się po staremu...
m-cichy
Kontakt:

Post autor: m-cichy »

witam
ja skacząc też tak mam, gdy skacze to w locie nogi odrywają mi się z pedałów i spadam stopami na ziemie, niewiem dlaczego tak się dzieje
mam teraz dobre pedały a;e i tak to sie dieje, wydaje mi sie że to coś z techniką
GG 10980116
kubALA29
Kontakt:

Post autor: kubALA29 »

wydaje mi sie że to coś z techniką
dokladnie, mozna pocwiczyc bunnyhopa, jak bedzie juz ladnie wychodzil - nie musi byc jakis wielki - to wtedy powinienes miec lepszy kontakt z pedalami
ODPOWIEDZ