santur co z nim nie tak
-
- Kontakt:
Ludzie, zostawcie biednego chłopaka, ma 10 lat i prawo popełniać jeszcze jakieś tam błędy ortograficzne. Jako dawny właściciel XCR a mogę Ci powiedzieć, że jest to amortyzator wrażliwy na wpływ niskich temperatur, gdy temperatura zejdzie w okolice + 5 kresek, staje się dosyć twardy. Powiedzmy, że za około miesiąc, jeśli się ociepli to amortyzator stanie się dużo bardziej miękki i czuły. Druga sprawa to Twoja waga, twardość sprężyn fabrycznie przystosowana jest do osób o wadze ok. 60- 80 kg, więc przy twojej masie amortyzator zawsze będzie trochę twardy. Spróbuj wozić kolegę na ramię i wtedy powinno być ok
. Można również kombinować z smarowaniem goleni tak jak już kilka osób nad moim postem opisało, sam polecam wziąć strzykawkę i zaaplikować trochę oleju pod uszczelki, lub polej golenie górne wazeliną techniczną w płynie, a później rozprowadź ją szmatą. Pozdrower

Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv
Street_master
"Poszukajcie w swojej szafie duktand z dawnych lat kiedy wy mieliscie 10 lat albo nawet i starsi .Moze chlopak ma dysleksje??"
Gdy miałem 10 lat czasy były piękniejsze, nie było głupich bajek i dostępu do internetu. Zamiast siedzieć na czacie chodziło się grać w piłkę, lub jeździło na rowerze gdzie się tylko dało, na wielkiej adrenalinie bo mogłem tylko przy bloku hehe... obecnie to zamiast boiska panuję fifa, gta, nfs itp itd;/
Tak czy inaczej wydaję mi się że poprawić tekst chociażby w wordzie to żaden wysiłek, może wyjść tylko na lepsze.
"Poszukajcie w swojej szafie duktand z dawnych lat kiedy wy mieliscie 10 lat albo nawet i starsi .Moze chlopak ma dysleksje??"
Gdy miałem 10 lat czasy były piękniejsze, nie było głupich bajek i dostępu do internetu. Zamiast siedzieć na czacie chodziło się grać w piłkę, lub jeździło na rowerze gdzie się tylko dało, na wielkiej adrenalinie bo mogłem tylko przy bloku hehe... obecnie to zamiast boiska panuję fifa, gta, nfs itp itd;/
Tak czy inaczej wydaję mi się że poprawić tekst chociażby w wordzie to żaden wysiłek, może wyjść tylko na lepsze.
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]