Tuning Armoru
@Speced ten filmik jest przykładem kompletnego debilizmu, dzieciaki myślą że jak mają bika z marketu to jest on tak samo niezniszczalny jak ten z wyższej pułki tylko że się różnią ceną i zadają sobie pytanie "i kto tu jest frajer?" no ale jak pokazałeś jazda gravi na takich bikach może skończyć się dużym uszczerbkiem na zdrowiu, ten akurat miał szczęście. Takim się nie przetłumaczy dlaczego moja linka od hayesa kosztuje 50zł jak on może sobie kupić za 5zł bo nie ma różnicy między hydraulika mechaniką a v'kami, ludzka niewiedza jest przykra i często prowadzi do nieszczęść. A ten cały temat to jakaśzwykła prowokacja...kto by się zachwycał jakby ktoś kazał mu zalać amora kujawskim i jeszcze się o to dopytywał...
dajcie spokój
nawet mnie już ten temat nie śmieszył tylko mocno zniesmaczył. Godnym uwagi jest na tym filmiku oprócz bika jazda kolesia bez ochraniaczy
i później jego czarna twarz
Więc z tego tematu mamy przynajmniej 1 morał !
pozdr

ZAWSZE UBIERAJ OCHRANIACZE !
pozdr

Be free...
sam osobiscie jezdzilem, 7 lat temu na takim "markeciaku" i co bylo smieszniejsze niby suuper nowosc mial "armortyzator" tylko chodzil tak, ze na rowerze ojca ze sztywnymi widlami mi sie lepiej jezdzilo... nie wiem jak teraz z takimi bikami z marketu jest, bo od 6 lat nie patrze na takie jak chodze na zakupy do sklepu ale jak dalej tak jest to "polamania karku" tym ludziom ktorzy myslą ze na takim rowerze mozna zaszalec