Tuning Armoru

michal15
Kontakt:

Post autor: michal15 »

Robinson no ale to psikasz na górne golenie a potem delikatnie scierasz zeby tylko tak jak by natłuścic ... wiesz o co kaman
*** EnDurO RiDe ***

.... Ride My Life ....

Dartmoor 4X
popieeel
Kontakt:

Post autor: popieeel »

Tak jak pisał michal15 zapomniał wół jak cielęciem był czy wy nigdy nie tuningowaliscie ''armoru'' z marketu a tak na powaznie to lepiej pipcio kase skladaj a tego nie ruszaj jak sie rozwali to sobie kup nowy bo takie eksperymenty z marketem kończą się śmiercia lub
kalectwem
Gorilo
Kontakt:

Post autor: Gorilo »

popieram popieeel popieram
Mój numer gg 10457274
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

@Speced ten filmik jest przykładem kompletnego debilizmu, dzieciaki myślą że jak mają bika z marketu to jest on tak samo niezniszczalny jak ten z wyższej pułki tylko że się różnią ceną i zadają sobie pytanie "i kto tu jest frajer?" no ale jak pokazałeś jazda gravi na takich bikach może skończyć się dużym uszczerbkiem na zdrowiu, ten akurat miał szczęście. Takim się nie przetłumaczy dlaczego moja linka od hayesa kosztuje 50zł jak on może sobie kupić za 5zł bo nie ma różnicy między hydraulika mechaniką a v'kami, ludzka niewiedza jest przykra i często prowadzi do nieszczęść. A ten cały temat to jakaśzwykła prowokacja...kto by się zachwycał jakby ktoś kazał mu zalać amora kujawskim i jeszcze się o to dopytywał... :shock: dajcie spokój :? nawet mnie już ten temat nie śmieszył tylko mocno zniesmaczył. Godnym uwagi jest na tym filmiku oprócz bika jazda kolesia bez ochraniaczy :lol: i później jego czarna twarz :lol: Więc z tego tematu mamy przynajmniej 1 morał !
ZAWSZE UBIERAJ OCHRANIACZE !

pozdr 8)
Be free...
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

sam osobiscie jezdzilem, 7 lat temu na takim "markeciaku" i co bylo smieszniejsze niby suuper nowosc mial "armortyzator" tylko chodzil tak, ze na rowerze ojca ze sztywnymi widlami mi sie lepiej jezdzilo... nie wiem jak teraz z takimi bikami z marketu jest, bo od 6 lat nie patrze na takie jak chodze na zakupy do sklepu ale jak dalej tak jest to "polamania karku" tym ludziom ktorzy myslą ze na takim rowerze mozna zaszalec
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

http://www.maxior.pl/film/87225/Glupota ... jej_skutki

a o to skutki glupoty... zal mi goscia...
ODPOWIEDZ