Wyjazd na obóz z destroyerem :]

Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Bombell ale jak chłopak chce street jezdzic to taki bike tyle, ze bez Axela, a cos podobnego mu styknie i na obóz wyjedzie do torunia to sie troche podszkoli. Nie za barzdo rozumiem czemu jestes na nie.
Czarek
Kontakt:

Post autor: Czarek »

widzisz modelator ma zawsze racje ja jeżdziłem na bmx teraz przesiadam sie na mtb a amora bede wymieniał w niedługim czasie
Dmr Drone
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Czarek nie przesadzaj, nawet ja takich zapedów nie mam chociaz wszyscy wiedza, ze lubie sie wykłucać :P
Czarek
Kontakt:

Post autor: Czarek »

ja tez zawsze na leksjach sie wykłucam z nauczycielami : :mrgreen: a tak co byś radzil bede obozem zmienić ??
Dmr Drone
Shawnphono3
Kontakt:

Post autor: Shawnphono3 »

mam kumpla który kupil axela do xc... nowego. Amor złapal luzy od jezdzenia po mieście i lesie kabackim po 2miesiącach. W miedzyczasie chlopak próbował wymienić olej przy czym okazało się że go tam nie ma, poza nieznaczną ilością towotu ;) Ktoś dobrze powiedzial, że zamiast na oboz, lepiej odloż kase na rower i kup dobry sprzet, bo na gownianym sprzecie bedzie ci trudniej nauczyc czegokolwiek i zlapiesz złe nawyki. Poza tym obozy rowerowe beda zawsze. Ja kiedyś pojechalem na zgrupowanie z dupna crosówka i w tygodnia sie wiele nie nauczylem bo mialem slaby sprzet. Dwa miesiace pozniej zmienilem fure na porządną, i w ciągu jednego dnia nauczylem sie tego co poprzednio w ciagu 7dni. Spaced chyba dostajesz dobra prowizje za obozy skoro chcesz wysylac chlopaka ze sprzetem który jest wart prawie tyle co ten caly wyjazd do torunia;)
dzwońcie pod 0-700 i pytajcie o bolida
ODPOWIEDZ