yyyy :D dredy :D

bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

kolezanka jak robila to do swoich doczepiala wlosy kolegi, ktory mial dlugie wlosy i akurat w tym czasie scinal... mieli bardzo podobny kolor wlosow, nie widac roznicy, jak jej sa... mozna tez doczepic se jakis sztuczne :D
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

a tak btw... mam tuleje, myslicie, ze takie ozdoby przeszkadzalyby przy kasku FF ? czy nie wciskaja sie w glowe, albo cos? tak z ciekawosci :)
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

kurfa mac, dopiero co wrocilem z rooboty :( od 8 do 21 :-( segreguje wegiel, bylem czarny, siedze w szlafroku <lol>

tak wiec tak:

jak wiecie mialem juz wlosy ponizej uszu....
wygladalem jak beatles :D
dlatego je scialem i tego nie zaluje ;D
nie kcem tego powtarzac :D

dlatego postanowilem ze najpierw zapuszcze te wlosy w troche inny sposob, "ala liam z oasis" czyli smiesznie zapuscic wlosy na dole a na gorze zostawic.... wlosy beda zzwisaly ponizej uszu :D:D:D as te na gorze sobie dorosna i nie bedzie grzyba na glowie... =)

lubie takie wlosy a nie kcem miec grzyba na glowie ;/ od dawna kcialem sobie zrobic cos takiego jak ten gosc :D po prostu zetne sie na gorze lekko wyrownam a dol zostawie niech rosna w dol a dopiero potem zapuszcze te ogory i bedzie spoko wygladalo juz :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

btw to czy wlosy sie zmieszcza to mam orzecha szerokiego bocznie nawet za szeropkiego, pozxa tym dylan i shawn z drop ina sie miescili, a dylan nawet w ff :D:D:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a moze czesz sie w fantazyjne przedzialki :] ja nawet nie chce wspominac jak wygladalem zapuszczajac wlosy, czarne czasy, zapomnijmy o tym :]

anie sadze tez ze zapuszczanie najpiew " na dole" mialo sens. przeciez te z gory beda i tak musialy "dorosnac" itp wiec chyba lepiej wszystkie naraz.

moze sprobuj przedzialek z boku, a potem jak juz beda wlosy przeszkadzac/glupio wygladac na srodku i czekac az gumka bedzie mozna sciagnac :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

Moze dredy fajnie wyglądają, ale ja nie moge godzina dziennie przed lustrem, zakrawa narcyzmem.. ;)
dupa.
ODPOWIEDZ