[PO] [Kamieńsk] Dainese Downhill Cup 3-4 maj

goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

a zrobił ktoś może fotkę w sobotę po mojej glebie - ten kolo co go karetką odwieźli - ale spoko nic poważnego raczej, mam nadzieję :)
"Hey ho lets go!"
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Widzę, że fajna impreza była i niezła trasa :) Mi niestety nie udało się dotrzeć na miejsce zawodów, mieliśmy wypadek pod Częstochową. Pozdro dla chłopaków z Gliwic, którzy mnie wzięli później i mój rower ale i tak panowie policjanci nas gonili lol bo niby musialem zeznawać i w końcu nie dojechalem.Pech. Gratulacje dla zywcięzców.
team www.CYKLOTUR.com
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

groochas:
Rozumiem, że w Szczyrku, Myślonach i Bóg wie gdzie jeszcze zwracają. :-D Nie widzę powodu do pisania o uczciwości sprzedawcy. Choć gdybyś się uparł, sądzę, że dałbyś radę odzyskać kasę. Masz prawo do zwrotu towaru. ;-) Polecam: www.federacja-konsumentow.org.pl

Ostatnio na joy-ridzie koleś napisał mi, że średnio obchodzi go dlaczego ja od ponad 10 lat nie mam nigdy problemu z licencją. On nadal ma problemy z jej wyrobieniem. No, cóż... Nikt nie musi wyciągać wniosków z cudzuch błędów - pewnikiem lepiej uczyć się na swoich. Ale to domena małolatów - wiedzących wszystko najlepiej. :-D Ciebie też widać mało rzeczy interesuje i potem przepłacasz... A z tego co piszesz kaboną nie śmierdzisz skoro targujesz się o marne złotówki.

Powodzenia. Jako nieco starszy i sporo mądrzejszy, śłużę czasem radą.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

a ma ktos moze fotki z niedzieli?? z zawodow?? bo widzialem ze duzo osob robilo foty wiec moze niech ktos wrzuci troche fotek na serwer....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
ADDyFG
Kontakt:

Post autor: ADDyFG »

hej, to prawda ze zabraklo numerow startowych?? bo ja o 10.30 dzwonilem do kumpli co tez mieli startowaci powiedzieli ze nie ma juz numerow, ze tez sie nie zapisali i mnie nie zapisza<bylbym 'na styk' >przed 11...braklo tych numerow, czy nie, bo juz nie wiem??
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

goRz, niemałą sensacje wywołałes na koniec soboty :P my jak na parkingu nocowaliśmy to jeszcze rowerów pilnowaliśmy ludziom co obok nas stali, bo pojechali z kumplem do szpitala, bo tez sobie coś z ręką (chyba w łokciu) zrobił

thomas1988, przesrane...ale mam nadzieje wszyscy wyszliście cało :>
http://dhcyc.pinkbike.com
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

bodzio2k starszy to jesteś napewno (choć pewnie mniej niż Ci sie wydaje), ale czy mądrzejszy to niestety w tej kwestii mam wątpliwości. Masz straszne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Jak już wspomniałem nie chodzi mi o pieniądze tylko o sam fakt uczciwego podejścia do klienta. Nie rozumiem gdzie według Ciebie popełniam błędy. Przyjechałem w niedziele rano - wg Ciebie miałem kupić karnet całodzienny za 30zł tylko po to by od godz 11 i tak mieć wstęp na wyciąg za free? Jeżeli nigdy nie walczysz o swoje to troche przykre. I prosze nie oceniaj mnie czy śmierdze kaboną czy nie, bo w tej sytuacji nie ma to najmniejszego znaczenia.
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

dhcyc pisze:thomas1988, przesrane...ale mam nadzieje wszyscy wyszliście cało :>
tak wszyscy są cali, kolega jedynie lekko w ucho ranny. Cud, że nikomu sie nie stało przy dachowaniu przy predkosci 110 km/h :shock:
team www.CYKLOTUR.com
dukeozw
Kontakt:

zdjęcia

Post autor: dukeozw »

http://picasaweb.google.pl/dukeozw/Kami ... ownhillCup

jeszcze 186 fotek ode mnie... miłego oglądania :mrgreen:
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

A nie znalazl ktos moze czerwonych rekawiczek Tory"a Air ? Zgubily sie gdzies w niedziele.
ODPOWIEDZ