-a ja nie jestem tolerancyjny na takie sprawy, zreszta jak wiekszosc z tego co widzekamillr pisze:hej, troche tolerancji

...- a ja Ci radze wogole czytac posty w tematach, a szczegolnie chociaz 1-szy post zakladajacego temat, zebys na przyszlosc wiedzial o co chodzi a nie gadal bzdurCubus5 pisze:NAUCZCIE SIE TECHNICZNIE JEZDZIC I NIE ROZWALAJCIE SIE TO WAM ZADNE MASCI NIE BEDA POTRZEBNE !! !! !! !!
- Drogi mosbergusie, nie jestes nikim wyjatkowym, na calym swiecie sa miliardy ludzi, ktorzy podobnie jak ty sadza ze sa 'inni' i oryginalni, i podobnie jak ty cieli sie zanim powstalo pojecie EMO, szczycac sie teraz i uwazajac za 'ponad' ze fakt ten mial miejsce np. 2lata temu, Zal mi takich ludzi, ktorzy zagubieni w realiach zycia codziennego czuja fizyczna potrzebe zadawania sobie bolu, i ukazywania go innym. Zglos sie do lekarza, lub skonsultuj to z farmaceutą...mosbergus pisze:wysoki sądzie czy też jestem emo ? skoro byłem nim wcześniej zanim takie pojęcie powstało ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości