Dylemacik 150zlotowy
według mnie na początek kup sobie krótki mostek i jakąś szeroką kierownice giętą w ten sposób sprawisz ze rower będzie lepiej reagował na ruchy kierownicą i będzie się łatwiej podrywało przednie koło, na zjazdach będzie bardziej stabilny, a starą kiere i mostek jeszcze mozesz sprzedac i znowu będziesz miał jakiś grosz do nowych części, według mnie to najlepsza inwestycja na początek bo ma najwiekszy wpływ na zachowanie bajka podczas jazdy
KFP jak cie wkurwiaja tacy ludzie jak ja to po co sie odzywasz a wogole skad wiesz zwe nic nie umiem zdziwilbys sie dokopales mi stary dokoppales nie mozliwie a pozatym stary po to sa forum by chyba raczej pomagac
A tacy ludzie jak DUNADAN sa spox bo wkoncu mi pomogl i zrobie tak jak on powiedzial i narazie my sle nad pointem bo moja rama jest dosc duzej wartosci jest to bardzo lekka rama do XC ok.1,6kg a amor a razie mam Cape t4
A tacy ludzie jak DUNADAN sa spox bo wkoncu mi pomogl i zrobie tak jak on powiedzial i narazie my sle nad pointem bo moja rama jest dosc duzej wartosci jest to bardzo lekka rama do XC ok.1,6kg a amor a razie mam Cape t4
ZJazdy sa the best a jeszcze bardziej the best jestescie wy
no ja milem ultra lekki rower Kleina i to na nim zaczalem skakac.Rozmiar to 19', zaczalem od obizenia siodelka,kupna szerokiej kiery i grubych opon do amortyzacji,bo mialem sztywny widelec.Opony bardzo duzo daja,bardzo!!I na takim rowerze smigalem dosc dlugo.Nauczylem sie na nim powoty,skakania na tylnim,na przednim.Wskakiwania na lawki z dociagnieciem tylu.Ale przyszedl dzien kiedy pomyslalem....nie ma wala musze miec nowy wyczynowy rower :)
takze nie inwestuj za bardzo w swoj,moze ta kiere,oponki,ewentualnie mostek....aha i bardzo wazne - pedaly platformowe!!!!!!!
takze nie inwestuj za bardzo w swoj,moze ta kiere,oponki,ewentualnie mostek....aha i bardzo wazne - pedaly platformowe!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
yea - kfp chcial pomoc. i nie mial prtensji do dunadana (czy jak mu tam :P) tylo do viperka
(wogole jakie dzuwne nicki sobie ludzie wymyslaja xD
wracajac do tematu - po raz kolejny mowie : sprzedaj calego bika, i zloz nowego, nie kupuj seryjnego drag "lekkie" przeplacanie i znow polwa czesci do wymiany...
(wogole jakie dzuwne nicki sobie ludzie wymyslaja xD
wracajac do tematu - po raz kolejny mowie : sprzedaj calego bika, i zloz nowego, nie kupuj seryjnego drag "lekkie" przeplacanie i znow polwa czesci do wymiany...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wiesz co ,niewiem za ile mozmesz sprzedac swoja rame,ale ramy dualowe mozna juz kupic od 350zl :/ to racej malo.Sezon sie konczy ,moze na spokojnie zloz sobie w zime nowy rowerek,a przynajmnije wymien rame i podstawowe czesci.Ja tak zrobilem jak bylem na twoim miejscu.Wogole w zime sie dobrze kupuje czesci,bo sklepy daja ogromne upusty bo wiesz,snieg za oknem :) i musza sie pozbyc starcyhc czesci
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
No sory KFP moze zle przeczytalem ten post
Bo mozecie niewiedziec ale ja mieszkam w tej samej wsi co repty86 z allegro strona www.dobrerowery.prv.pl lub www.netbike.pl
no i moge miec dosyc tanio Dex jak bym kupil te sugino no to ja nie mialbym platform a platy sa wazne dlatego teraz my sle zalatwic ta amoebe y jkaies platy od kumpla chcialem kupic dabomby za 70 prawie nieuzywane tylko nie wiem
Bo mozecie niewiedziec ale ja mieszkam w tej samej wsi co repty86 z allegro strona www.dobrerowery.prv.pl lub www.netbike.pl
no i moge miec dosyc tanio Dex jak bym kupil te sugino no to ja nie mialbym platform a platy sa wazne dlatego teraz my sle zalatwic ta amoebe y jkaies platy od kumpla chcialem kupic dabomby za 70 prawie nieuzywane tylko nie wiem
ZJazdy sa the best a jeszcze bardziej the best jestescie wy