ja chodzilem do liceum ogolnoksztalcacego,w trakcie liceum przepisalem sie do prywatnego liceum i to byla ZAJEBISTA pomylka,i po dwuch dniach znowu wrocilem do strego liceum.Po liceum poszedlem studiowac informatyke,po 2 latach stwierdzilem ze to nie jest wogole to co chce w zyciu robic i przepisalem sie na ekonomie i to byl super pomysl.Za 2 tygodnie mam obrone pracy magisterskiej ,a od miesiaca pracuje w wydawnictwie i wlasnie przygotwywuje kampanie reklamowa do wejscia na rynek nowego pisma.Praca w ktorej sie odnajduje.Czasem niestety trzeba czegos sprobowac zeby wiedziec czego sie chce.Trzeba bardzo powaznie zadac sobie pytanie co lubie i co chce robic,zebys nie podjal zlej decyzji!Wielu kolegow poszlo do wyzszych szkol prywatnych i mowili ze po 3 latach zrobia licencjata a potem pojda po mgr na np SGH, efekt taki ze nikt nie poszedl i kazdy zrobil tego mgr w swojej szkole w ktorej zaczynal.
Ty jestes jeszcze mlody,ale juz nie dlugo bedziesz wybieram droge ktora bedziesz sie kierowal w zyciu,(bo po co studiowac cos czego uzywac nie bedziesz) takze pomysl co by bylo gdybys skonczyl to technikum i na polibude sie nie dostal!zawsze przeciez jest taka mozliwosc.
do troche starszych forumowiczów
nizszy poziom w technikum? racja, ale jeszcze w jakim. jest w naszym kraju mnostwo szkol technicznych, a technikow geodezyjnych o ile dobrze pamietam to ok 15. ja chodzilem do 3 w kraju pod wzgledem poziomu i gdy moi koledzy sie szwedali to ja czyscilem rapitography i smigalem na kalkulatorze jakies cuda wianki. niezgadzam sie z tym ze takie technika sa slabsze, kazdy mi mowi ze dobrze zrobilem konczac ta szkole mimo ze nie poszedlem na studia o tym kierunku
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=21051