HAMULEC 8 TŁOCZKÓW - GATORBAKE

SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

nie bardzo :)
patrząc na jakość wykonania i to że całość jest wydłubana cnc jestem skłonny wierzyć że nie wazy to aż tak duzo jakby sie mogło wydawać.
I również jestem skłonny wierzyć że może być to mocne jak gustav, przy bardzo fajnej modulacji.
Jakbym miał okazję się wcześniej przejechać i by mi się spodobało to mógłbym być zainteresowany kupnem.
I jedyne co mnie zastanawia to dostępność części zamiennych i klocków. Fajnie by było jakby powstało coś na kształt grimecy i rowerowego.com.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Szczerze na co komu tajwańskie hamulce z wagą 600g tylko dlatego, ze sa tak silne jak inne hamulce również o sile, ktora jest nikomu niepotrzebna wiekszosci ludzi?
re5pect
Kontakt:

Post autor: re5pect »

tomaskwiat1 Nie ma takich hamulców. Magurą Gustav możesz zablokować przednie koło z każdej prędkości, tyle że Gustav ma modulacje...
gg: 4709451
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

re5pect da sie uciąc modulacje. Dajesz przewody w oplocie do dowolnych hamulców a fading zabijasz dobrym płynem hamulcowym(wysokie modele motula maja wrzenie w okolicach 300 stopni) i na luzie mozna to osiągnać w kazdym nawet lekkim hamulcu
ODPOWIEDZ