Jak poderwać downhillowca? ;D

babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

luśka pisze:no własnie a o czym myślicie jak nie myślicie o rowerze?
o nowych miejscówkach :mrgreen:
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
luśka
Kontakt:

Post autor: luśka »

babolfr to absolutnie nie wiąże się z rowerem he he :mrgreen:
przyznam że ja czasem też- bardziej o górkach myślę bo Łódź to płaszczyzny niesztety :(
myślę tez sobie ile radości mi sprawia rowerek... i takie tam związane z nim bardziej już o filozofię zahaczające chyba...
...carpe diem...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

zajebioza juz widze to stado goroncych 11 oh yeh :mrgreen:

"parkurowcy" tez zajebiscie :mrgreen:
www.mm-foto.pl
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

luśka nie no teraz to przesadziłaś :D:D:D ja Ci tu oferuje swoją pomoc a Ty normalnie wybrzydzasz:P zielony finishline jest najlepszy no jeszcze rohoff moze być a brunox to już w ogóle inne klimaty :) polecam finishlina bo zielony akurat jest na suche warunki :P wiesz o co chodzi :D
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

luśka chyba ze ci sprzedam moj adapter xD heheh:D a tarczy nie mam juz miałem 2 na sprzedaz :(:(:(:( nie pomoge CI
matrix506
Kontakt:

Post autor: matrix506 »

Nie no ten artykuł przebija wszystko :)
ale troszke prawdy w tym artykule jest (jeśli chodzi o downhill )
luśka
Kontakt:

bikerman
pIOTRAS_OSW
dziękuję za dobre serduszka :)
...carpe diem...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Małym dziewczynkom tłumaczą jak poderwać downhillowca, a nam nie wytłumaczą jak poderwać np artystkę... ja też chcę taką gazetę ;(

:D
spidi23
Kontakt:

Post autor: spidi23 »

luśka pisze:spidi23 a co sprzedałeś już tarcze? Very Happy
Sprzedalem 8) A taka ładna i blyszcząca była :lol:

Jaca pisze: Małym dziewczynkom tłumaczą jak poderwać downhillowca, a nam nie wytłumaczą jak poderwać np artystkę... ja też chcę taką gazetę ;(
No nie? Chamstwo na maxa....

:D :D :D

Pzdr
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
westcost1985
Kontakt:

Post autor: westcost1985 »

Hehehehehhehe no faktycznie niezłe są te gazetki tez sie usmiałem jak jacie niemoge co to ludzie nie wymyślą pozdro 600
luśka
Kontakt:

to ja Wam powiem mili koledzy...
artystkę podrywa się na artyzm w duszy noszony, swobodę myśli i czynów...
na zachwyt światem zarówno tym przyziemnym jak i magicznym... ( nie mam na względzie czarownic latających na miotle :mrgreen: ... chociaż może :) )

a propos dziś Noc Kupały!!! i właśnie zgodnie ze słowiańską tradycją szłam sobie na łąkę by wianek zapleść...
...carpe diem...
lipski
Kontakt:

Post autor: lipski »

luśka, jeśli artyztkę na artyzm, to rowerzystkę na rower ?? Jakie to niemęskie :mrgreen:
luśka
Kontakt:

arthurze z punktu widzenia logiki może i tak, ale ja przeplatankę bym zrobiła...he he

może bardziej męski artysta na rowerze... ;)
albo chociaż niech ma skrzydła

pozdrawiam!!!
...carpe diem...
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

a ja zawsze myślałem, że artystki są ekscentryczne i bierze je szalony styl życia, a nie kaleczenie ołówków przez totalny antytalent taki jak np ja ;d
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

A mnie wkurwiło to co tam napisali i wysłąłem im meila, który z resztą jest zacytowany w identycznym temacie na BA:
Drogie Bravo... Piszę do Was w sprawie artykułu n.t. podrywania chłopaków jeżdżących ekstremalnie na rowerach / deskach. Otóż napisaliście o downhillowcach (sam nim jestem) jako o grupie (a właściwie pojedynczych samotnikach) odizolowanej od społeczeństwa, nie widzącej nic prócz roweru i chcących tylko szukać nowych miejsc do szybkiego zjazdu, nie zważając na nic innego i nikogo innego. Wydaje mi się, że raczej źle poznaliście środowisko riderów, gdyż 99% downhillowców nie porusza się samemu (chociażby z obawy przed kradzieżą cennego sprzętu) i działa w grupach, co najmniej kilku osobowych. Nie są oni również odizolowani od społeczeństwa, ponieważ samemu znając wielu riderów widzę, iż wszyscy są komunikatywni, chętni na nowe znajomości i szukający rozrywek (nie tylko w postaci roweru). Dlatego proszę, nie piszcie artykułów o ludziach, o których lifestylu nie macie zielonego pojęcia, gdyż później pojawiają się takie napalone nastolatki, które po przeczytaniu Waszego magazynu myślą, że poderwą ridera w sposób opisany w Bravo, skoro jest on całkowicie nietrafny. Chciałbym również dowiedzieć się, co oznacza termin "apgrejdowane pegi" użyty w wątku o BMXie, gdyż wszyscy riderzy z całej Polski zastanawiają się o co chodzi, a nikt dokładnie nie wie...
Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.
Johny.

PS. Wracając do downhillu, to większości riderów nie chce się jeździć na przejażdżki rowerowe, ze względu na duże opory toczenia opon, co znacznie utrudnia poruszanie po płaskim terenie. Do tego duży blat z przodu i brak przerzutek uniemożliwia jakiekolwiek podjazdy, więc przejażdżki odpadają. Co do prośby o serwis, to po primo rider ma dość problemów, ze swoją maszyną i raczej nie ma ochoty na naprawianie roweru jakiejś "słodkiej idiotki", bo w końcu od czego jest serwis... Z resztą większość dziewczyn porusza się na tzw. "makrokeszach" czyli rowerach za 500zł z marketu, w których jakiekolwiek regulacje są niemożliwe, więc nie wiem, jak tam naprawić łańcuch czy hamulce, skoro jak już to się zepsuje - nadaje się do wymiany, a przeciętny rider który ma dość wydatków na swój rower i dość mało pieniędzy w portfelu, nie ma checi na kupowanie jakiejś dziewczynie nowego sprzętu...
Poniosło mnie, ale wydaje mi się, że zasłużyli. Ciekawe co odpiszą...
spidi23
Kontakt:

Post autor: spidi23 »

Johnyk pisze:Poniosło mnie

I dobrze :) Czekamy na odpowiedz :wink:

Pzdr
[b][s] Norco 63 165mm - 2006, 66 rc2x 150mm - 2006,
2x D321/Cn/Novatec/Funn[/b]
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

hehehe swiete słowa a po 2 obawa przez crashem bo jak wyrzniesz w drzewo czy nna hopie gdzies i bedizesz sam no to pomocy se raczej nie wezwiesz na a troska o sprzet to chyba priorytet. Równiez czekam na odpowiedz szanownej redakcji :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Johnyk ja sie tam czuje odizolowany od społeczeństwa jak widze co sie w naszym kraju (i nie tylko ) dzieje. A szukanie miejscówek to w sumie moje jedyne zajecie. A na przejażdżki stoi w domu drugi bajk. Chyba prawdziwym downhillowcem nie jestes :P

BTW. Akurat Łańcuch czy hamulec to nawet w makrokeszu naprawisz bo one sie jakos nadzwyczajnie nie psują.

A co do napalonych 14tek to co cie to boli. Wierzysz, ze bravo do pismo dla ludzi, których chciałbyś spotkać? Bo ja sie boje dziewczynek, które wierza, ze od całowania mozna znajsc w ciąze i potrafia "zgubić" tampona. Lepiej do PZKOLu napisz jak na aktywnosc cie bierze ;)
Skyline GT
Kontakt:

Post autor: Skyline GT »

Johnyk odpisali już ??
hahahaha :D :mrgreen:
Frrytkiii
ODPOWIEDZ