mostek NS quark PRO czy PRODIGY PROfessor????????

FilipA
Kontakt:

Post autor: FilipA »

nienajlepiej mi się robi jak takie bzdety czytam. w kwestii tematu: to czy kupisz most ns'a czy prodigy nie będzie mialo zadnego, ale to zadnego znaczenia. bierz to, co ci sie podoba.

co do kwestii hmm high-endu, midendu tudziez lowendu ns'a i innych polskich firm - kazda z nich oferuje cos dobrego, wartego zwrocenia uwagi. ns ma ramy, prodigy ma fajne geje i dobre ceny, a dartmoor milion komponentów w milionie kolorów do wyboru.

zauwazcie do uja wafla jakies zalety, a nie pierdzielicie, ze zycie jest do dupy.

nie wiem, kto napisal w tym temacie zdanie pt 'gorna rure suba mozna wykopac noga', ale gratuluje pomyslu! rama o zajebistej geo, ultralight, dopieszczona, wymuskana i piekna. trzeba byc czlowiekiem niespelna rozumu, zeby kupowac tego typu rame i nakurwiac na niej dropy kilometrowe, dirty na flat i 36 z 5 metrowych schodow. jezeli jestes czlowiekiem rozumnym to czesci kupujesz takze z rozumem, zgodnie ze swoimi potrzebami. to ze cos peknie nie znaczy ze jest do dupy, bo wytrzymalosc coraz rzadziej jest kryterium jakosci sprzetu. a biorac pod uwage dynamiczny rozwoj sportu jak i marek z nim zwiazanych, jakosc obslugi klienta takze wzrasta. na gware mozna liczyc. aaaaaa sie zbulwersowalem! 8)

wiec nie pieprzyc bzdur, szukac plusow, nie narzekac na kazda czesc! i co z tego ze cos jest zrobione na tajwanie? jakie to ma znaczenie? mam mostek sunlina, jest cudny, jaram sie, a na pudelku wolami bylo napisane made in taiwan. czy to mu umniejsza?

nie wiem czy ujalem mysl ktora chcialem na poczatku przekazac, ale pisalem mega szybko. przynajmniej sie staralem.

hawk!
http://www.pinkbike.com/photo/1141798/
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Co innego jest produkcja na Tajwanie wg własnego projektu a czym innym firmowanie swoją nazwą produktu z katalogu.

Patrząc na luzy w marcokach ( polepszające smarowanie :D ) tak to cyt: "syf".

Duncon, hmm no cóż, mnie swoją oferta nie przekonali, a raczej zrazili jakością wykonania ( konkretnie spawami ). A, że cieszą się popularnością, jasne, bo są tanie. Ale przynajmniej się starają zrobić coś własnego, a nie wmawiają bajki o rzekomych projektach i testach ( NS ).
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
misiek112
Kontakt:

Post autor: misiek112 »

Ludzie przestaniecie też tak z tym Tajwanem, to nie ta produkcja co kiedyś że na stadionie koszulki skarpetki i zabawki odpustowe sprzedawali. Zobaczcie sobie na stolice Tajwanu http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajpej to dla tych którzy dalej myślą co to sobie jakieś chńczyki w krzakach siedzą i dziergają skarpetki na bazar. Teraz tam przeciętny mieszkaniec może sobie zmienić co 3 michy komórkę ja mu się znudzi.
ODPOWIEDZ