TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
-
- Kontakt:
czarny09 no tak, ale np mam qumpla, który jeździ na bmx;sie i mieszka obok mnie i jezdzimy razem do lasu....
czarny09 oczywiście podobają mi się cholernie mtb do streetu, ale nie wiem jak sie robi na nich tircki itp. po za tym znowu kase trzeba wykładać, a ja nie wiem czy mi się spodoba....
EverNaStricie dartmoor two odpada, bo mi nie odpowiada jego geo
Nie wiem w końcu czy mam tego mtb czy bmx, k**wa to jest cholernie trudny wybór!!!!!!!
czarny09 oczywiście podobają mi się cholernie mtb do streetu, ale nie wiem jak sie robi na nich tircki itp. po za tym znowu kase trzeba wykładać, a ja nie wiem czy mi się spodoba....
EverNaStricie dartmoor two odpada, bo mi nie odpowiada jego geo
Nie wiem w końcu czy mam tego mtb czy bmx, k**wa to jest cholernie trudny wybór!!!!!!!
no bo to jest trudny wybór... ale kupujac bmx'a na lekkim fr nie pojezdzisz a jak masz mtb to dasz rade z palcem wszyscy wiemy gdzie... ja bym na Twoim miejscu kupil mtb mniejsze i bym zobaczyl jak to idzie i w tym i w tym... i pozniej zdecydowal... ewentualnie sprzedal i kupil nowy... a tricki na mtb sie ogarnia podobnie jak na bmx'ie tylko sporo cięzej i wolniej.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mam kask krk inkub od kilku mieisecy, siedzi na glowie idealnie,zero efektu ufo, jest lekki. ale. na szczescie nie mialem przyjemnosci sprawdzic jego wytrzymalosci, co do tego tylko moge miec pewne obawy. tuz pod skorupa jest ta pianka eva czy jak to tam, i nic wiecej, no sa jeszcze gabki,(ale w porownaniu do innych orzechow nie ma styropianu) jak sie scisnie nawet lekko kask po obu jego stronach to sie ugina, wiec obawiam sie tylko czy aby na pewno ochroni on przed mocniejszym uderzeniem. pozdrawiam.
-
- Kontakt: