Brynów Team lachociagu zajebany co kurwa wyzywasz od ciot,*******.Co pedale taki kozak jestes?dawaj zdjecie palo zebym wiedzial kto od ciot mnie wyzywa i komu zajebac
foghorn powiedz mi...po co tak kozaczysz na forum ?
Ciekawe czy jak podbija do Ciebie jakis typ to tez taki cfaniak jestes, czy poprostu tylko na forum taki zajebisty jestes ?? :/
foghorn ja przeprosilem Pasqde i innych bo przyznam ze troche sie wkurzylem za to co napisali ale teraz jest ok i respect dla nich. a jak masz problem to sie mozemy spotkac i faktycznie zobaczymy czy tak zakozaczysz
Ja pierd.ole ale to forum jest zajeBiste, w kazdym topicu kazdy jezdzi po kazdym. Wystarczy zalozyc temat ktory nypel jest lepszy to zaraz bedzie "Ty qrwa poj_bany jestes plastikowe sa najlepsze!" "Pier.dol sie ty skur.wysynie tylko wlasnej roboty z papieru sa wytrzymale!" ehh
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
[quote="SDSW"]Ja pierd.ole ale to forum jest zajeBiste, w kazdym topicu kazdy jezdzi po kazdym. Wystarczy zalozyc temat ktory nypel jest lepszy to zaraz bedzie "Ty qrwa poj_bany jestes plastikowe sa najlepsze!" "Pier.dol sie ty skur.wysynie tylko wlasnej roboty z papieru sa wytrzymale!" ehh[/quote]
lol
wiadomo ze najlepsze sa nyple skaczace do basenu ;)
no przecierz przeprosilem :/ nie przeczytalem dalszych twoich wypowiedzi.ponadto na forum nie kozacze.tak jak powiedzialem nie lubie kiedy ktos mnie wyzywa,ale z drugiej strony kto lubi?
ale jezeli ktos dalej uwaza ze ma jakis problem ,obok jest moje gg