ROMET - powrót?????
Rowerki zapowiadają sie całkiem spoko (przynajmniej wizualnie) Powiem szczerze ze ta zjazdówka "rometa" mnie rozwaliła
jeszcze jakby mi ktoś powiedział rok temu, ze romet wypości rowerki do sportów wyczynowych to po prostu wyśmiałbym go! Ale od powodzenia, sukcesu firmy dużą role będzie odgrywać cena... jeśli wyskoczą z kosmiczna ceną to raczej nic z tego nie będzie... ale bądźmy dobrej myśli 

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
-
- Kontakt:
Apropos jakie ceny towarzystwo uważa za kosmiczne? Bo np Atomiki stały na wyprzedaży po 5500 i specjalnie nikt sie za nimi nie zabijał . Rowery NSa można teraz kupić -20% i też jakichs tłumów nie ma .Damian04 pisze:jeśli wyskoczą z kosmiczna ceną to raczej nic z tego nie będzie...
Chyba nie sądzicie, ze zjazdówka Arkusa będzie kosztować 4000?
trampek walnij sie w głowe. Iron Horse, Mongoose, GT tez takie rowery robiło. Też byś nie kupił? Liczy sie projekt i konkretny model, a nie co firma oprócz tego sprzedaje.
Rama Alu do DJ swietny pomysł. Duncon na ten sezon cos bardzo podobnego robi (a wlasciwie wersje beta rometa :P). Sporo plotek o niej pozytywnych krąży. Ciekawy jestem tez jak sie full bedzie sprawować bo moze w koncu jakas konkurencja bedzie.
Ale chyba najwazniejsze jest czy Romet bedzie do gwary powazniej niz duncon podchodzic.
Rama Alu do DJ swietny pomysł. Duncon na ten sezon cos bardzo podobnego robi (a wlasciwie wersje beta rometa :P). Sporo plotek o niej pozytywnych krąży. Ciekawy jestem tez jak sie full bedzie sprawować bo moze w koncu jakas konkurencja bedzie.
Ale chyba najwazniejsze jest czy Romet bedzie do gwary powazniej niz duncon podchodzic.
-
- Kontakt:
dla smaczku dokładniejsza fota roweru do DH, Black Jack będzie się nazywać, oczywiście złożenie może ulec zmianie, sama rama będzie dostępna w sprzedaży z tłumikiem Marzocchi Roco World Cup, zawiecha z wirtualnym punktem obrotu, 211 mm skoku, nisko środek cieżkosci,
wysokosć pakietu około 358 mm
pozdr
cypox
wysokosć pakietu około 358 mm
pozdr
cypox
zawodowy zapaleniec rowerowy